USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через скасування маршрутки жителі Підгаєць обіцяють перекрити трасу

11 Жовтня 2016 10:06
Жителі села Підгайці обурені скасуванням маршрутки №30, через що й грозяться перекрити трасу Луцьк-Дубно, - інформує Волинь 24.

Так, Підгаєцька сільська рада підготувала звернення від мешканців до обласної адміністрації з приводу скасування маршрутки. Його на своїй сторінці у "Фейсбук" розмістив один з місцевих жителів села Тарас Смолярчук.

Мешканці обурені таким рішенням, оскільки є багато людей, які користується послугами маршрутки №30.

"Тільки в найбільшій на Волині сільській школі навчається понад 800 учнів, близько 50 з Луцька, працює 69 педагогів, більшість з них користуються послугами цієї маршрутки. В позаурочний час більше 200 дітей поспішають на заняття у секції, гуртки, клуби міста. Пенсіонери - на процедури в амбулаторію, батьки довозять діток в садочок", - йдеться в зверненні.

Окрім того, зазначають мешкаці й про те, що таке рішення міської ради Луцька стало ще одним випробуванням для мешканців у нелегкий для країни час. Саме тому просять не скасовувати маршрутку.

"Просимо зважити на наше прохання й відмінити абсурдне рішення, яке не несе додаткових фінансових навантажень на бюджет міста Луцька. Народному терпінню також приходить кінець і вже сьогодні у громаді панує думка про рішуче протистояння (протести, перекриття траси Луцьк-Дубно та інші)", - грозяться мешканці.

"Ми погодились на будівництво насосних станцій для водозабору міста і втратили можливість користуватись індивідуальними колодязями, на нашій території проживають працівники багатьох підприємств та установ міста, які сплачують податок у міський бюджет. Постійно прибираємо тонни побутового сміття, яке нам залишають у придорожніх насадженнях нерядиві лучани. Але терпимо й надіємось на взаєморозуміння", - додають у зверненні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
зацікавлений Показати IP 11 Жовтня 2016 10:17
а хіба в обладміністрації чи міській раді цього всього не знають? ! як можна таке творити із людьми? не всі ж накрали на власний лєксус, тому змушені їздити громадським транспортом. цікаво, на які дії людей очікували владці, коли приймали таке нерозумне рішення?
лучани Показати IP 11 Жовтня 2016 10:19
Нашкодять іншим людям заради себе. Перекривання доріг є кримінальним злочином.
Дайте до лучани Показати IP 11 Жовтня 2016 10:25
вже нарешті по ср..ах добре тим перекривальникам трас, бо замахали! хай і дуть і протестують іншим способом, а то моду взяли. Чи ви чекаєте, що у водіїв, які теж люди, у яких масса проблем, не витримають нерви і вони понатовкують добре пики тим с**ним протестувальникам?!
Піддубці Показати IP 11 Жовтня 2016 10:21
А за діляночки нічо сел***ки не згадали, як продавали і клали в кишеньку по 20 тис ує тоді траси не перекривали?
Анонім Показати IP 11 Жовтня 2016 10:27
ого скільки обурених зі всього села. аж 5 чоловік ))) тяжкувато буде їм перекривати трасу)))
Сергій Показати IP 11 Жовтня 2016 10:33
Крім перекриття траси, можна відключити Луцьк від водозабірних станцій, навіщо їм вода, хай возять маршрутками з Дубнівської.
А до Сергій Показати IP 11 Жовтня 2016 12:58
вони ваші приватні ті станціїї, чи вода ваша?
А до Сергій Показати IP 11 Жовтня 2016 14:00
це можна кваліфікувати, як диверсію і виконаці та організатори можуть відгребти по повній.
Айрін Показати IP 11 Жовтня 2016 10:35
Яке нашкодять людям!!!! В першу чергу треба думати ПРО СЕБЕ. Ніхто тобі не зробить добре, поки ти сам цього не доб'єшся. Сильні громади - сильна Україна.
ангст Показати IP 11 Жовтня 2016 10:52
Зато вони за комуналку менше ніж лучани платять, хай приєднуються до міста і буде їм маршрутка. А так вони самі ж це вибрали відмовившись приєднатись до Луцька.
333 Показати IP 11 Жовтня 2016 11:05
Протести, як захист прав громадян - правильне і потрібне явище. Але які права планують відстоювати подібним чином мешканці Підгайців? Хіба лучани та міськрада зокрема мають якісь забов'язання перед ними?
підгайцям Показати IP 11 Жовтня 2016 11:41
скільки може деребанити семенюк, так ще й людей підбурює перекрити дороги, так село підгайці, але 20 проц території це луцьк!!!
Показати IP 11 Жовтня 2016 12:48
Замість того щоб серед себе знайти підприємця який би обслуговував такий рентабельний маршрут збираються бунтувати і створювати проблеми таким же громадянам як самі.
Я Лучанка Показати IP 11 Жовтня 2016 16:58
Пропозиція скоротити маршрут неадекватна взагалі. Хіба це не джунглі? Д*біл мер і такі ж депутати. Замість того щоб збільшити на Дубнівську кількість тролейбусів 5 маршруту які курсують один раз в годину, придумали якийсь маразм. В Москву поїзди ж не відмінили, а було б логічно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus