USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через спалах COVID-19 «Волиньгаз» перевели на дистанційну роботу. Як працює аварійна служба

6 Липня 2020 13:48
Через спалах COVID-19 у ПАТ «Волиньгаз» ввели дистанційний режим роботи. Так, за станом на сьогодні, 15 інженерно-технічних працівників підприємства перебувають на самоізоляції. Цілодобово працює лише аварійно-диспетчерська служба.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції сьогодні, 6 липня.

За станом на сьогодні, на території області залишились три спалахи: КНП Ратнівська ЦРЛ (9 випадків, із яких одужали три особи), ТОВ «Спільний Ліс» (3 випадки, 2 особи одужало) і ПАТ «Волиньгаз» (5 випадків, одна особа одужала).

Заразом, у ПАТ «Волиньгаз» на самоізоляції перебуває 15 інженерно-технічних працівників. Призупинена робота технічного обслуговування. Акціонерне товариство повністю перевели на дистанційну роботу. Здійснюється дезінфекція приміщень та транспортних засобів.

Цілодобово у ПАТ «Волиньгаз» працює лише аварійно-диспетчерська служба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus