USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через сильний мороз на Волині не всі автобуси вийшли на рейс

27 Лютого 2018 10:22
Через сильний мороз на Волині не змогли виїхати на рейс п’ять автобусів. Одному знайшли заміну, а от на чотирьох рейсах пасажирів не змогли забезпечити транспортом.

Ситуацію прокоментувала заступник голови правління ПрАТ «Волинське обласне підприємство автобусних станцій» Раїса Модринська.

«У Луцьку не виїхав автобус за маршрутом Певжа на 9:10, не виїхав і на Бокійму, зараз не поїде на Нововолинськ. Також не вийшов на рейс автобус Щитинь-Горохів, замерз у Щитині. Ще один замерз у Камені-Каширському, але там знайшли заміну машині.

Можу сказати, що, зазвичай проблеми з примерзаннями відбуваються в автобусах «Еталон», - розповіла Раїса Модринська.

Зауважимо, що загалом на Волині відправляється близько 4 тисяч автобусів.

Нагадаємо, що у зв'язку зі значним зниженням температури повітря, з метою запобігання випадків переохолодження людей без місць постійного проживання та інших малозахищених верств населення у Луцьку працюють пункти обігріву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus