USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через «Устилуг» під виглядом гуманітарки перевозили брендовий одяг

23 Жовтня 2023 14:27
Брендовий одяг та взуття, яке намагалися незаконно ввезти в Україну через пункт пропуску «Устилуг», виявили днями прикордонники спільно з митниками.

Про це повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

У рамках протидії незаконному переміщенні товарів під виглядом благодійної допомоги оглядова група направила на поглиблений огляд мікроавтобус «Мерседес», який повертався з-за кордону з гуманітарним вантажем.

В результаті ретельної перевірки інспектори разом з оперативниками прикордонного загону виявили в багажному відділенні контрабандний товар. Замість гуманітарки у коробках був спортивний одяг та взуття відомого італійського бренду. Інформація про нові куртки, футболки, штани, шорти, кросівки тощо, загальною кількістю понад 2 тисячі одиниць, в товаросупровідних документах не значилася.

Були в бусі і ящики з товарами гуманітарної допомоги, правда, небагато.

Виявлений товар встановленим порядком вилучили представники Держмитслужби. Сума оцінки конфіскату наразі встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Резюме Показати IP 23 Жовтня 2023 15:27
Достатньо тільки оцінити технічний стан лаха-мерседеса і відразу можна робити висновок: загружений контрабандним товаром !
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2023 17:23
А бренд Макрон як звучить!)
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2023 17:46
Одяг затримали ! А в той же час пропустили 2 буса забитих технікою APPLE!!!!
Вердикт Показати IP 23 Жовтня 2023 20:09
Ну, і яку інформацію ви надали в своїй інформації ! Яка фірма завозила, куди, кому, хто водій, яка адреса доставки, шо за асортимент, яка сума задекларована і т. д. і т. п. Про ні про що ! Якість журналістської подачі матеріалу - нульова !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus