USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через відключення тепла у Луцьку немає гарячої води

5 Квітня 2019 12:52
Через вимкнення опалення у Луцьку – перебої з гарячою водою. Так, з ранку 5 квітня у мешканців міста відсутня гаряча вода або вона ледь тепла.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконкому Луцькради, 5 квітня всі котельні ДКП «Луцьктепло» зупинять для переведення системи в режим надання послуги гарячого водопостачання. Це може спричинити тимчасову відсутність постачання гарячої води, повідомили на підприємстві.

Оскільки потреби в гарячому водопостачанні неспівмірно менші за потреби в опаленні, частина котелень на літній період припиняє роботу, а їхні споживачі під’єднуються до інших котелень. Є частина котелень, які працюють винятково для потреб централізованого опалення, тому вони просто «гасяться», і чекають свого часу до наступного опалювального сезону.

Як інформують на «Луцьктеплі» процедура потребує деяких витрат часу. Тому відновлення послуги з гарячого водопостачання планується впродовж другої половини того ж дня.

Також на підприємстві зауважили, що Луцьк є одним з небагатьох міст України, де послуга гарячого водопостачання надається цілорічно (незважаючи на дво- чи чотиритижневі технологічні зупинки відповідно до графіка).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Споживач Показати IP 5 Квітня 2019 15:54
Немає гарячої води?А влада в місті є???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus