USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через Ягодин у сховку мікроавтобуса везли контрабандний бурштин

1 Лютого 2020 17:45
Каміння бурштину виявили у пункті пропуску «Ягодин» прикордонники Луцького загону спільно з працівниками ДМС.

Товар знайшли 30 січня в ніші під сидіннями мікроавтобуса «Рено», яким до Польщі прямував наш співвітчизник. Всього у сховку знайдено майже 1, 7 кг «сонячного каміння», повідомили у Держприкордонслужбі України.

До Нацполіції направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей за ознаками ст. 2401 ККУ (Незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення, переробка бурштину).

Зз доповненою статтею 2401 ККУ від 29.12 2019 року, незаконне видобування бурштину, а так само збут, придбання, зберігання, передача, пересилання, перевезення, переробка бурштину, законність походження якого не підтверджується відповідними документами, караються штрафом від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
савченко Показати IP 1 Лютого 2020 18:31
а почему нельзя? 1.5 т можна а тут капейки
сергій Показати IP 1 Лютого 2020 19:04
вже задовбали з тим бурштином, носяться з ним, як кіт з салом, дайте можливість людям його видобувати і платити податки. Теж мені знайшли статегічний продукт, вже його вивезли скільки могли і точно не по одному кг везли. Знайшли жменю, а крику на тонну. Відчепіться від людей, дайте їм можливість жити і виживати, врегулюйте накінець то законодавство. Тільки перед виборами обіцяють, а потім забувають,від «чорної каси» тяжко відмовитись мєнтам, прокуратурі і остальним неробам....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus