USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через зсуви в Індонезії загинули 15 людей

2 Січня 2019 13:21
В Індонезії у вівторок, 1 січня, сталася серія зсувів – в результаті загинули 15 осіб. Ще щонайменше 20 осіб вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє Корреспонденt з посиланням на Reuters.

Стихійне лихо сталося в Сукабумі, провінція Західна Ява. Під землею опинилися понад 30 будинків.

«Пухка земля становить небезпеку для рятувальних команд, які працюють на місці», – повідомив представник агентства з ліквідації наслідків стихійних лих країни Сутопо Пурво Нугрохо.

Поки пошуково-рятувальна операція була призупинена через розріджений в результаті дощу ґрунт.

Нагадаємо, 22 грудня Індонезію накрило потужне цунамі. Передбачається, що його спровокував підводний зсув, причиною якого стала активність вулкана Анак-Кракатау в поєднанні з високою приливною хвилею через повний Місяць. За останніми даними, жертвами цунамі стала 431 людина, більш ніж 7,2 тисячі постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus