USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через дорогий проїзд луцькі пенсіонери не можуть дістатися до власних дач

7 Травня 2009 12:09
Сьогодні, 7 травня, понад три десятка лучан просили у заступника голови Волинської ОДА Віталія Заремби, щоб їм спрямували додатковий маршрут на дачний воротнівський масив, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами мешканців обласного центру, на \"романівських землях воротнівського масиву\" розташовано понад 5 тисяч дач. «Торік маршрутка їздила два рази зранку і два рази ввечері. Тепер – у нас є тільки один рейс. Та і він стабільного графіку немає», – розповів лучанин.
Також пенсіонерів турбує ціна за проїзд. «Це наразі наша єдина можливість прогодувати родину. А вартість проїзду до дач для однієї особи в обидві сторони, якщо по місту їхати не тролейбусом – 10 гривень. Це щодня. А якщо їхати з дружиною, то пенсії не вистачить на дорогу», – бідкався чоловік.
«Якщо проблема у автобусі, то прокладіть нам колію на дизель або тролейбус пустіть», – додала жінка.
На таке прохання лучан Віталій Заремба запропонував обговорити всі деталі проблеми завтра за участі ініціативної групи та осіб, у яких є компетенція вирішувати такі питання. «Виходить, я сам винен у вашій проблемі. Бо ж я допоміг вам отримати там дачі», – зазначив пан Заремба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus