USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Через економічну кризу з Луцька сніг вивозити не будуть

28 Листопада 2008 15:07
Луцький міський голова Богдан Шиба під час загальноміської наради за результатами проведення осінніх екологічних акцій та з питань підготовки міста до новорічних та різдвяних свят звітувався перед керівниками підприємств та установ міста про поведену роботу. Про це 28 листопада повідомив репортер «Волинських Новин».
За підсумками дев’яти місяців цього року у житлово-комунальному господарстві на утримання всіх об’єктів виконано робіт на 52 мільйона гривень, що втричі більше ніж торік.
Також, за словами Луцького міського голови,  відремонтовано доріг у місті на понад 18 мільйонів гривень. «Цьогоріч, вперше за багато років, проведено ремонт прибудинкових територій на 2,7 мільйона гривень», – зазначив Богдан Шиба.
Великим здобутком пан Шиба вважає початок запровадження у місті енергоощадних технологій, зокрема у луцькій школі №12. «Наше завдання – максимум скоротити використання газу», – наголосив він.
Також, як наголосив пан Шиба, у Луцьку «розпочнуть акцію посадки зелених насаджень для створення додаткових зелених зон до затвердження Генерального плану міста».
За словами Луцького міського голови, всі машини «Луцькспецкомунтрансу» до роботи в зимовий період готові. Та як він запевнив, сніг із міста не вивозитимуть. «Ми живемо в часи важкої кризи, тому – нічого зайвого», – додав посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 28 Листопада 2008 15:52
От [вирізано - цензура]!!! зарплату не получай просто- а як же ходити-то?! знайшов, на чому економити!! от [вирізано - цензура]!!!
Злидень Показати IP 28 Листопада 2008 16:08
А на чому треба економити?
Рома Показати IP 29 Листопада 2008 10:32
Питання не в тому на чому треба економити, а на чому треба заробляти. Наприклад встановлювати фотокамери які фіксують порушення правил дорожнього руху. Половина вилучених коштів надходить до міського бюджету.. Важко навіть уявити скільки грошей надійшло б в казну якби таких камер було хоча б 20 Маршрутки, на мою думку, повинні бути цілком в власності міста а не вприватних підприємців.
Тракторист Петро Показати IP 29 Листопада 2008 15:04
Так навіщо вивозити, якщо по весні розтане. А баблішко можна пустити в потрібну кишеню...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus