USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через кризу бюджетникам заборонили купувати машини і комп’ютери

8 Грудня 2008 17:12
Мер Володимира Петро Саганюк підписав розпорядження, яким передбачено першочергові заходи щодо запобігання негативним наслідкам фінансової кризи на економіку міста. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі Володимир-Волинської міськради.
Серед першочергових заходів, передбачених розпорядженням мера Володимира, моніторинг ситуації в усіх галузях господарського комплексу та коригування прогнозних показників економічного і соціального розвитку.
Окрім того, Петро Саганюк розпорядився про формування проекту програми розвитку міста та зосередження бюджетних коштів на будівництво об’єктів, що мають високий ступінь будівельної готовності.
Розпорядники бюджетних коштів мають припинити придбання автотранспорту та оргтехніки, не допускати прийняття рішень щодо збільшення чисельності працівників.
Відповідальним за виконання даного розпорядження призначені структурні підрозділи виконкому, Володимир-Волинська ОДПІ, міськрайонний центр зайнятості та міжрайонна прокуратура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 8 Грудня 2008 18:10
Молодці. Вартість автомобілів, оргтехніки й ряду інших товарів зменшилась. В окремих випадках на 50% і більше. Хороші рішення - заборонили купляти дешево...
Хотабічь Показати IP 8 Грудня 2008 18:48
2Анонім: Де ти бачив зниження вартості оргтехніки на 50%? Курс $ скочив на 50% вгору, відповідно подорожчали і усі ці товари, які імпортуються

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus