USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Через «липове» замінування вокзалу завели кримінал

19 Червня 2012 10:27
Міліція порушила кримінальну справу за фактом неправдивого повідомлення про замінування залізничного вокзалу в Луцьку. На цей час правоохоронці встановлюють особу «жартівника».

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

У міліції підтвердили інформацію про «липове» замінування вокзалу. Повідомлення про вибухівку надійшло до МНСників вчора, 18 червня, о 18.59. Про це одразу поінформували чергового УМВС.

Працівники міліції, МНС та СБУ виїхали на місце події. Прибувши, приступили до обстеження будівлі. За справу взялися експерти-криміналісти та кінологи зі службовими собаками. Слід відзначити, що якраз триває реконструкція залізничного вокзалу, тож людей всередині споруди не було. Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, правоохоронці встановили: вибухових пристроїв ні в будівлі, ні поблизу вокзалу немає.

Начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Богдан Щур, котрий прибув на місце події, зазначив, що вже встановлено таксофон, із якого зловмисник повідомив про замінування. Телефонний апарат розташований безпосередньо біля вокзалу. При його огляді експерти виявили зразки тканини.

Нині порушили карну справу за частиною 1 статті 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Міліція працює над встановленням особи зловмисника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергій Показати IP 21 Червня 2012 08:42
Мда, ото-то мега-завдання — встановити таксофон, з якого телефонували! Мо-ло-дці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus