USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через податківців підпільний гральний бізнес на Волині збіднів на 1,6 мільйона

14 Серпня 2009 14:30
Наразі працівники податкової міліції, аби виявити факти проведення азартних ігор у казино, в залах для ігрових автоматів у, так би мовити,  завуальованій формі, перевіряють такі заклади вдень і вночі. Про це у коментарі «Волинським новинам» розповів начальник управління податкової міліції Волинської області, полковник податкової міліції Костянтин Циркун.
 
Зауважимо, що за період профілактичної операції проведено 122 перевірки суб’єктів грального бізнесу та встановлено 4 факти незаконного проведення азартних ігор. Працівники податкової міліції вже вилучили 71 гральний автомат та гральний апарат «рулетка» з шістьма посадочними місцями вартістю майже 1,6 мільйона гривень.
 
«Питання грального бізнесу є дуже принциповим для нашої служби. Ми докладемо максимум зусиль, аби незаконного ігрового бізнесу на Волині не стало», - зауважив пан Циркун.
 
Додамо, що «полюють на одноруких бандитів» 5 робочих груп, до складу яких задіяно 20 працівників, зокрема податкової міліції та інших підрозділів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus