USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через розборки сусідів родині депутата Луцькради не дозволили будуватися

28 Травня 2008 20:46

Як повідомляє 28 травня репортер «Волинських новин», міський голова Богдан Шиба зняв із розгляду Луцькради питання № 77 «Про погодження місця розташування цегляних гаражів громадянам Нікітюку О.М., Нікітюк Г.М., Пекуну С.М., Баранову С.М. на проспеті Відродження, 49».
Напередодні сесії, під час прес-конференції Луцького міського голови Богдана Шиби, журналісти порушили питання, що за вказаною адресою начебто відбувається самовільне будівництво гаражів депутатом міської ради від СПУ Миколою Нікітюком. Власне, 28 травня на сесію прийшла ціла делегація мешканців будинку № 47 на проспекті Відродження в Луцьку. Вони розповсюдили серед журналістів лист, в якому звинувачували депутата Нікітюка самовільному будівництві гаражів без погодження із сусідами, ще й на комунікаціях.
Натомість соціаліст привіз на сесію іншу петицію, яку підписали мешканці будинку № 49. Вони палко відстоювали «свого» депутата, наголошуючи, що він власним коштом відремонтував спортивний майданчик, висадив дерева тощо. Вояж на місце події засвідчив, що якісь роботи там дійсно велися. Від будинку № 49, розташованого на пагорбі, відгородивши невеликим парканом, розширено невелику ділянку. Бабуся, яка прогулювалася на свіжому повітрі, дізнашись, що про це будівництво розпитують журналісти, стала активно захищати депутата. За її словами, сусіди просто заздрять.
Власне, в усній інформації Микола Нікітюк зазначив, що справді планує здійснювати будівельні роботи. Він хоче розширити автостоянку і звести на місці металевого гаража за згодою його власника цегляний на чотири машини. Пан Нікітюк підтвердив, що його оштрафували за самовільне будівництво, але вважає, що це сталося через помилку.
Однак на протести мешканців будинку № 47 зважив міський голова. Він зняв питання з розгляду і доручив земельній комісії Луцькради вивчити це питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коля Показати IP 16 Серпня 2008 18:36
Це корупція.А таких депутатів як Нікітюк треба просто розстрілювати,він не достойний називатись навіть Людиною

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus