USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Через суд «вибили» 378 тисяч кредитних боргів

18 Березня 2011 11:54
Заборгованість одного з луцьких товариств з обмеженою відповідальністю по кредитному договору перед ощадбанком сягнула понад 378 тисяч гривень.
Прокурор міста Луцька звернувся з позовом в інтересах держави в особі ВАТ «Державний ощадний банк України» до підприємства-боржника про стягнення заборгованості на суму 378 605,47 гривні, - повідомили у прес-службі прокуратури області
Як розповів перший заступник прокурора області Володимир Веселуха, постановою господарського суду Волинської області позовні вимоги прокурора задоволено у повному обсязі.
Довідково:
2010 року судами задоволено позовів міжміськрайпрокурорів та апарату прокуратури області на суму 76 мільйонів 246 тисяч гривень.
За рішеннями, що набрали законної сили, – на суму 61 мільйон 126 тисяч гривень.
Реально стягнуто коштів на виконання судових рішень за цими позовами на суму 46 мільйонів 701 тисяча гривень, що становить 76%.
Судові рішення за позовами прокурорів на захист інтересів держави із 60 мільйонів гривень виконані на 76%.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
банкір Показати IP 18 Березня 2011 12:12
ще,шановний пан прокурор, вибийте гроші з вашого друга Іванішина, який вже 2 роки як оголошений банкрутом , а в банків Аваль, Кредобанк, кредитпром, ощадбанк суди по Заводу будівельних консттрукцій та інших повязаних з Іванішиним, його дружиною та донькою фірмам виграні також 3 роки тому . Вже й накази на стягнення більше року пиляться в виконавчій службі. А? Слабо? Бовін вам квартири пообіцяв? Нагору з собою не заберете, а там все враховується. Кому цікаво- www.court.gov.ua. Реєстр судових рішень. назва- Завод будівельних конструкцій, регіон суду- Волинська область.
небанкір Показати IP 18 Березня 2011 15:05
Коли цей рідний Західінкомбанк гроші людям поверне? Вже інвестор є, і нацбанк позвітував, а грошей НЕМАЄ. Ось кого повинен запитати прокурор чому банк не виконує судових рішень

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus