USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Через трагедію в Дніпропетровську прокуратура перевірятиме волинські гральні заклади?

7 Травня 2009 14:21
Генеральний прокурор Олександр Медведько доручив організувати у регіонах перевірки додержання законодавства у сфері грального бізнесу. Про це «Волинським Новинам» повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури.
У зв’язку із трагічними наслідками пожежі, що сталася вчора, 7 травня, в Дніпропетровську в залі ігрових автоматів, Генеральний прокурор України Олександр Медведько дав доручення органам прокуратури на місцях організувати перевірки додержання суб’єктами господарювання законодавства у сфері грального бізнесу.
«Особливу увагу звернути на відповідність гральних закладів та встановленого у них обладнання вимогам нормативних актів з питань пожежної безпеки, охорони праці, стандартів, санітарних і будівельних норм та правил», – повідомляє прес-служба Генпрокуратури.
Нагадаємо, у коментарі \"ВН\" директор департаменту підприємництва мерії Олександр Козлюк розповів, що у Луцьку працюють 111 гральних закладів, хоча головних гравців на цьому ринку – шість. за словами пана Козлюка, ліцензія для відкриття грального закладу коштує 400 тисяч гривень, ще півмільйона – ліцензія на продаж спиртного.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 7 Травня 2009 16:02
Ліцензія на продаж спиртного в роздріб коштує 8000 грн. на рік, так що не треба перебільшувати!!! А півмільйона коштує ліцензія на право оптової торгівлі, якою згадані заклади, мабуть, не займаються. Автар! Читай матчасть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus