USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Через зловживання на луцькому КП порушили карну справу

6 Квітня 2011 18:14
За фактом зловживань на луцькому комунальному підприємстві «Молодість» прокуратура Луцька порушила кримінальну справу.
Про це розповів прокурор Луцька Сергій Данілін, – пише ЗІК.
Данілін підтвердив, що за фактом зловживань службовим становищем на ДКП «Молодість» прокуратура порушила кримінальну справу за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України.
Про конкретних фігурантів наразі мова не йде. За словами Даніліна, це так звана «фактова» справа.
Обсяг збитків через ці зловживання перевищує мільйон гривень, – інформує ЗІК.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Морозов Показати IP 6 Квітня 2011 20:34
Робіть висновки: Шиба Мамосюк з ДКП"Молодість" звільнив, а незадовго призначив її начальником управління муніципальної поліції...
БЮТ Показати IP 6 Квітня 2011 20:47
Мамосюк - догралась. Вона не лише бюджетні гроші роздерибанила. Ще "прикарманювала" виручку від діяльносіт ДКП. Погодьтесь, невже можливо, щоб перукарня , в якій працює кілька перукарів, за місяць заробляла близько 2 тис.грн.Приблизно стільки Мамосюк оприбутковувала виручки в місяць, а решту "прикарманювала". Земельну ділянку Заборольської громади "приватизувала" на свою маму. Потрібно зясувати і ці обставини, яким чином вона отримала дозвільні документи і акт на право власності на цю земельну ділянку?
невістка Показати IP 6 Квітня 2011 20:57
Тільки за те,що всі керівники ДКП працювали згідно статуту і закону, а не носили "кеш" в міську раду,то це їх вина? ДКП діяло і по закону ,і по справедливості,а також їх керівники.
вікі Показати IP 7 Квітня 2011 10:26
Це новий директор так накерував? Спритно спритно
Стрийко до вікі Показати IP 7 Квітня 2011 14:50
Новий директор ніяк не встигнув би. Швидше за все - це справа на Мамосюк або Павлося. Або на обох відразу...
ДО БЮТ Показати IP 7 Квітня 2011 10:44
Заспокійтеся,шановні,Мамосюк на сьогодні не є посадовою особою ДКП "Молодість",то на якій підставі ви цю дурню стверджуєте?Для особливо небезпечних (з діагнозом шизофренія)ще раз пояснюємо - бюджетних коштів не було ніколи ні копійки,про що є довідка в справі попередній.А ще до речі для цієї дуже освіченої людинки-коментатора:кошти оприбутковує бухгалтер,коли там була Мамосюк їх(бухгалтерів) було двоє.
Стрийко до ДО БЮТ Показати IP 7 Квітня 2011 14:53
Цікаво, а як називаються кошти, які надходять від здачі в оренду комунального майна? Ви вважаєте це не кошти громади?
Невістка Показати IP 7 Квітня 2011 15:28
Кошти,які згідно укладених договорів, надійшли на рахунки госпрозрахункового підприємства, є коштами підприємста ,з цих коштів (бо надання в оренду є теж вид діяльності) сплачуються в повному обсязі податки ізарплата; перевірити це просто,можна і через банк,бо рух коштів там лише по перерахунку. А майно,до речі,в даного підприємства знаходиться на правах повного господарського відання:підприємство володіє ,користується та розпоряджається майном на свій розсуд,вчиняючи щодо нього будь-які дії,які не суперечать статуту.(розділ 3 пункт3.1, 3.2.)
Стрийко до Невістка Показати IP 7 Квітня 2011 15:44
Все правильно. А якщо витрати комунального підприємства, скажімо так, дещо завищені? І, як наслідок - воно отримує збиток (відповідно, прибуток не перерозподіляється між засновниками, в даному випадку - не потрапляє у міський бюджет)? Ви вважаєте, що рівень обгрунтованості витрат КП не повинен контролюватись?
Та ж невістка Показати IP 7 Квітня 2011 17:56
А чим в ДКП регламентувалися витрати,адже кошторис доходів та витрат не був передбачений жодним документом і не був затверджений.Все правильно? Бо це не бюджетна організація,а підприємство на госпрозрахунку.Невже економістам міськради незрозуміло,що Мамосюк собі не прихопила анічого,навіть тоді,коли вони з комісією її гнали,як неуки і дуже терміново.Бо інші комунальні підприємства доконтролювались вже так,що збитки суцільні.Проаналізуйте.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus