USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чергова сесія Волиньради відбудеться за три тижні

2 Липня 2009 11:17
Голова обласної ради Анатолій Грицюк підписав розпорядження про скликання 24 липня тридцятої сесії обласної ради. Про це 2 липня повідомляють «Волинські Новини».
 
На розгляд  депутатів, за повідомленням прес-служби Волинської облради, виносяться наступні питання:
1.    Про хід проведення жнив та готовність агропромислового комплексу області до проведення осінньої посівної кампанії.
2.    Про хід підготовки з відзначення 70-річчя Волинської області.
3.    Про внесення змін до рішення обласної ради від 15 січня 2009 № 26/8 «Про обласний бюджет на 2009 рік».
4.    Про стан виконання Регіональної програми розвитку культури, мистецтва і туризму в області на період 2006-2010 років.
5.    Про стан справ у дозвільній системі будівельної галузі області.
6.    Про внесення змін до Програми «Про розвиток особистих селянських господарств у Волинській області на 2006 – 2010 роки», затвердженої рішенням сесії обласної ради від 22.03.06 № 26/15
7.    Про звіт постійної комісії обласної ради з питань молодіжної політики, спорту та туризму.
8.    Про звіт постійної комісії обласної ради з питань духовності, культури, релігій, засобів масової інформації, зв’язків з громадськими організаціями і політичними партіями.
9.     Про погодження надання спеціального дозволу (ліцензії) на користування надрами.
10. Про надання в оренду водних об’єктів місцевого значення.
Майнові та інші питання.
 
На сесію обласної ради запрошуються народні депутати України VI скликання від Волинської області, голова, заступники голови обласної державної адміністрації, керівники управлінь та відділів облдержадміністрації, голова Апеляційного суду Волинської області, голова Господарського суду Волинської області, голова адміністративного суду у Волинській області, голова міськрайонного суду Волинської області, прокурор області, начальник Управління Служби безпеки України у Волинській області, начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України у Волинській області, голова Державної податкової адміністрації у Волинській області, начальник обласного управління юстиції, міські голови рад міст обласного значення, голови районних рад та районних державних адміністрацій, керівники окремих обласних установ, партійних та громадських організацій,  представники засобів масової інформації
Сесія відбудеться в залі засідань обласної ради. Початок о 10.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus