USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Комунальне підприємство Луцька ліквідують

17 Грудня 2014 17:38
Не ефективним визнали в Луцькраді комунальне підприємство «Луцькмістобуд». Тепер його хочуть ліквідувати.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою сьогодні, 17-го грудня.

Як повідомили під час засідання, на підприємстві працює 16 чолвоік й усі вони будуть звільненні.

«Воно вже давно не приносить жодних результатів. Я ще раніше казав, що те приміщення, яке ми здаємо за гривню, можна було за 600 тисяч здавати, то хоч якісь би кошти надходили в казну», - наголосив голова профільної комісії Олександр Семенюк.

Зауважимо, що приміщення підприємства знаходиться за адресою: вулиця Богдана Хмельницького, 17. Його та інше майно, яке перебуває на балансі комунального підприємства, хочуть передати виконавчому комітету міської ради.

«Враховуючи рішення робочої групи для здійснення аналізу роботи комунальних підприємств, створеної розпорядженням міського голови від 16.04.2014 №166, це підприємство, яке мало б давати прибутки, насправді неперспективне й працює на «0», - доповіла начальник відділу фінансового контролю та аудиту міської ради Валентина Малютіна.

Щодо рішення про ліквідацію, то члени профільної комісії прийняли його одноголосно й рекомендують депутатам під час сесії, його ухвалити.

Нагадаємо, раніше депутати ухвалили Рішення про ліквідацію КП «Естет» та комунального підприємства «Зелене господарство міста Луцька», яке «тонуло» в боргах.

Також, громадські активісти оголосили сумну статистику про занепад комунальних закладів в області: кожне друге комунальне підприємство - на стадії ліквідації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus