USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцьке підприємство ліквідують

18 Червня 2014 10:41
Не всі комунальні підприємства міста у І кварталі виконали фінансові плани. Загальні доходи підприємств на 7,4% менші від запланованого.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 18 червня.

Начальник відділу фінансового контролю та аудиту Луцької міської ради Валентина Малютіна повідомила, що найбільше відхилення від планових показників у КП «Центр туристичної інформації та послуг» (66,3%), КП «Ласка» (44,7%), КП «Естет» (31,3%), КП «АвтоПаркСервіс» (30,8), КП «Луцькмістобуд» (27,2 %).

Є з-поміж комунальних підприємств і ті, які перевиконали свої плани: КП «Газета «Луцький замок» (39,3%), КП «Луцький зоопарк» (19,4%), Комбінат студентського та шкільного харчування (15,1%) Луцький спец комбінат КПО (14,2%).

Найкраще, зі слів Малютіної, в І кварталі 2014 року доходи, порівняно з аналогічним періодом минулого року, зросли на 73,7%.

Нагадаємо, раніше члени міськвиконкому видали розпорядження про те, аби створити комісію, яка має вивчити, які збиткові комунальні підприємства варто ліквідувати. Валентина Малютіна повідомила, що згідно з рішенням комісії ліквідувати можна КП «Естет», бо воно не виконує своїх функцій.

З-поміж усіх комунальних підприємств дотаційні лише три: КП «Центр туристичної інформації та послуг», КП «Луцький зоопарк» та КП «Газета «Луцький замок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Цирк Показати IP 18 Червня 2014 10:57
Люди добрі, Малютіна В. всюди і особливо там де треба щось чи когось ліквідувати -- так вона хотіла разом з головою НБУ п.Бєліком ліквідувати і Західінкомбанк , правда нічого у цієї солодкої парочки і не вийшло !!! Ганьба їм !!!
Дід Панас Показати IP 18 Червня 2014 11:15
лучани, ви і далі будете фінансувати нероб які сидять на вашій шиї, таких як КП «Центр туристичної інформації та послуг», КП «Ласка»?
Цікаво Показати IP 18 Червня 2014 11:19
Може якби в тої "солодкої парочки" Західінком ліквідувати вийшло, то не було б тих всіх проблем, що є зараз?
Кувалда до Цікаво Показати IP 18 Червня 2014 14:23
а які у вас проблеми з цим банком ? ви що думаєте, що фонд гарантування вкладів виплатить всім депозити ? не смішіть ! станом на сьогодні по Україні уже 18 банків з тимчасовою адміністрацією і лише Брокбізнесбанку і банку Форум треба 5-6 млрд.гривень, щоб розрахуватися з вкладниками !! питання : а де наша держава візьме ці кошти + кошти ще для 16 банків ?????? так вірно, включать станок і почнуть друкувати щоб надати кредит фонду , який має всім платити до 200 тис.грн., а відповідно ті, що отимають свої кровні депозити то відразу побіжать купляти долари і євро , а валютчики тут як тут і відразу піднімуть курс до 13,5-15,5 за бакс і т.д. ................тут щось не то - це реально вимивання коштів з держави буде через такі фонди гарантування вкладів !!!!
Цікаво до Кувалди Показати IP 18 Червня 2014 15:39
Особисто в мене проблем з тим банком жодних. Для чого ви написали цей короткий курс політекономії? Капітан очевидність? Ми живемо в дебільній державі. Очевидний факт... Але мій перший пост - то репліка на думку Цирка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus