USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Чи заблокують лучани «Карабас-Барабас»?

12 Березня 2014 09:14
Мешканці Луцька скаржаться на свавілля бізнесменів, а міськрада, замість вирішення проблем, пише відмовки.

Із таким зверненням звернувся мешканець будинку № 25 на вулиці Винниченка Петро Пінчук у редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини.

Нагадаємо, раніше ми уже повідомляли, що лучани не можуть нормально спати вночі та бояться йти ввечері додому, бо під вікнами щодня збираються юрби молодиків напідпитку, які курять, лаються й поводять себе агресивно.

Ще тоді із колективною заявою мешканці звернулися до Луцького міського голови Миколи Романюка. В ній повідомили, що броварня знаходиться за 25 метрів від житлових будинків №23, 25, в яких проживає більше сотні людей. Клієнти «Карабасу-Барабасу» постійно виходять надвір курити, в квартирах чути крики від суперечок та лайку. Люди скаржаться, що після закриття закладу відвідувачі продовжують гуляння та співи на вулиці, що дуже чути в квартирах та заважає нормальному відпочинку.

Короткий зміст скарги

«Зверталися до адміністратора броварні – все без толку. Але це й не дивно. Адже співвласники «Буратіно» - син міського голови Володимир Романюк, батько депутата міської ради Андрія Козюри та бізнесмен Сергій Була. Невже Ви, п. Романюк та Козюра, забули свої передвиборчі обіцянки, коли йшли до влади? Ви йшли у владу, щоб зробити життя мешканців Луцька кращим, щоб вирішувати їх проблеми. А прийшовши до влади, наплювали на довіру людей, забули, що жителі будинків № 23, 25 також голосували за вас, і цю владу використовуєте в своїх інтересах, прибираєте до рук, що не встигли прибрати ваші попередники. Ви забрали у нас право на відпочинок».

Під заявою від мешканців - більше 20 підписів.
Відповідь про розгляд скарги Луцьким міським виконавчим комітетом 22.02.2014 року обурила людей.

Короткий зміст відповіді

Днями з міської ради прийшла відповідь:
«Ваше звернення щодо роботи кафе «Карабас-Барабас» на вулиці Виниченка, 4 (підприємці Григоровський А.С., Будчук І.А.) розглянуте.

У ході співбесіди підприємці зазначили, що, згідно з договорами оренди, вони є орендарями нежитлового приміщення. Рішенням виконкому міськради від 30.01.2014-го року № 53-1 у торгово-розважальному комплексі «Буратіно» (ТзОВ ВТП «Буратіно») на 2014-й рік встановлено режим роботи до 03.00 години. Власники кафе поінформували, що у закладі ведеться цілодобове відеоспостереження та працює охорона. Підприємців зобов’язано вжити заходів для недопущення порушень чинного законодавства».
За підписом заступника Луцького міського голови Тараса Яковлева.


«Я думав, що змінилася ситуація в країні, зміниться й у нас щось, то невже правди не доб’єшся до цих пір!? Я був у Польщі, там після 22-ї усе тихо, от, Адреналін зробили за містом, то там хоч до ранку гуляй, а не так як в центрі міста над людьми знущаються», - скаржиться мешканець будинку навпроти розважального закладу Петро. Та додає: «Ці, хто орендує, – це все підставні люди Романюка і Козюри, бо, як вони будували торговий центр, то у них уже все було продумано. Там величезні баки для варіння пива стоять, так їх туди не вмонтуєш, це коли будувалося, то їх передбачили».

Ображені мешканці кажуть, що зараз готують звернення у прокуратуру.

Також люди запевняють, якщо і ті не прислухаються до їх прохання, то вони з протестами вийдуь під стіни закладу й блокуватимуть вхід у нічну пору.

Вирішенням ситуації бачать обмеження роботи закладу до 23-ї години.

Також мешканці запропонували Миколі Романюку і Андрію Козюрі безплатно пожити хоч місяць у них, щоб краще зрозуміти проблеми своїх людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 47
Анатолій Котлюк Показати IP 12 Березня 2014 09:21
Це Никитюк продовжує капостити Козюрі і Ко :)))) мститься за "Буратіно" :) нафіга нам такі депутати? це я і про Никитюка і про Козюру
Козлюра Показати IP 12 Березня 2014 09:26
Это тебе за детское кафе!
Шура Показати IP 12 Березня 2014 09:26
Нафіга нам міський голова, який захищає вузьколобі інтереси свого сина? Чому взагалі в порушення будь-яких норм звели це приміщення-чепарадло? Чи хотів би хтось з власників жити поряд зі своїм закладом? Якщо так - обміняйтесь квартирами з невдоволеними мешканцями!
Олена Показати IP 12 Березня 2014 09:26
А де Данильчук і ко... Чому не реагують!!!!!!!!!!
Андрій до Олена Показати IP 12 Березня 2014 10:53
Певно отримав від Романюка пропозицію, від якої не зміг відмовитись. Народ народом, а долари ще ніхто не відміняв))
Гапка Показати IP 12 Березня 2014 09:27
Хто дозволив до 3 год??? Де ти, міський голова? Чи ти не голова?....
Сволочам Показати IP 12 Березня 2014 09:33
Вот сволочі! Ще не понабирались?! А що їм до нас, простого люду? Гнати тварів в спину, щоб повсирались разом зі своїми синками!!! Пишіть в прокуратуру і добивайтесь справедливості! Нічого, на них теж найдеться управа, є Бог на світі!
Лучанин до Сволочам Показати IP 12 Березня 2014 09:49
Ото ж бо й воно Бог є і він все бачить!
йося моргенштерн до Сволочам Показати IP 12 Березня 2014 10:21
прокуратура боїться!!! куплена та залякана!!! декілька днів назад в парк вивезли сміття, гуму та мішки з барикад і що? ПРОКУРАТУРА ау!!!
Андрій до Сволочам Показати IP 12 Березня 2014 10:54
От треба було і "Буратіно" закидати бруківкою, недалеко від МВС.
Роман до Андрій Показати IP 12 Березня 2014 14:09
ДА! А ПОТІМ СПАЛИТИ!!!!!!!!! А Потім закидати бруківкою школи і директорів і спалити! всіх спалити!!! а потім всім разом вийти в центр і всім разом самоспалитись!!!
АЄОА:) Показати IP 12 Березня 2014 09:36
Все нормально :)))) - просто кафе "виросло" разом з дітьми яке в нього ходили. Шкода що молодшому поколінню не повезло :( - відразу підуть в "доросле" кафе. "Але є одне але" - є фото кількарічної давнини з обстеженнями та висновком НДІ "Проектреконструкція" - будинок над Буратіно завалювався і розламувався - під лівим кутом не було колони, а існуючі колони кількаразово підсилювались безуспішно - це ще за радянської влади - будинок на насипних грунтах стоїть - на фасаді ще є тріщини - і ця реконструкція його підсилила - бо так грошиків на такі роботи ніхто б не дав. Можу надати (з дозволу власників) ВН ці дані.
АГА до АЄОА:) Показати IP 12 Березня 2014 13:40
А ще там був чудовий сквер! Дуже гарні берези які були зрізані серед білого дня навпроти прукуратури!
Хвілолог Показати IP 12 Березня 2014 09:43
Покличте Сашка Білого. Він бере недорого.
Украина! до Хвілолог Показати IP 25 Березня 2014 10:04
нет уже Саши Белого(
опиум Показати IP 12 Березня 2014 09:56
АУ !!! грамадяне...вас кинули как кашенят))))) романюк давно на вас какал какашками...все вернется как в Песне все вернется))) а вернаться значит будем жить.Ум хохла он отупевший от политики и майданов.Смерти детей вас не научили ни чему.Почему не хотели Люстрировать ШКОЛЫ....там дерики миллионеры это Школы 9 .4.21.1.....почем у.не кто не хочет понять что корапшин....-начинается с садика со школы.Вы тупые вас кинули и ебут как праституток.Когда вы проснетесь.Климчук в Словакии сидит зять керует прокуратурой любовник климчуковой доци доет всех бизнесменов.Все в ажуер...умирайте под пулями а мы подрочим свои яйца а потом еще помайданим.Слвав партизанам..
Андрій76 до опиум Показати IP 12 Березня 2014 10:34
Ти чого обкурився д***біл?..Явно,що не опіуму..,а чогось сильнішого...
я до Андрій76 Показати IP 12 Березня 2014 18:07
яка з доць клімчука?
Mazzlik Показати IP 12 Березня 2014 10:30
а ніхто не згадує про діснейленд? там земля під ділянку віддана Романюком взагалі бесплатно.Столько грошей втратив бюджет. А скільки ще таких випадків було? А тепер мер каже, що місту треба на дієту?
Анонім до Mazzlik Показати IP 12 Березня 2014 16:28
а ще ніхто не згадує... про голів сільських рад... навколо Луцька, та прибережних районів Ківерець та Рожищ..... а вони живуть не бідніше Романюка, прокурорів та суддів... може пора пролюструвати їх.. а то раптом земля яка неприватизоана знайдеться
Ваня Показати IP 12 Березня 2014 10:42
Робіть висновки громадо міста,хто рветься до влади.Це смішно і грішно одні і ті ж бандити все накруги своя.Нічого не змінилося, нічогісінько.Гнати їх всіх ,а це забігайлівку спалити вщент. Так і будинки всіх суддів,прокурорів ,податківці тоді може злякаютьс. А так крали,будували і далі це роблять. Тай тихенкьо сміються з нас дурних рабів.
Мешканець будинку на Показати IP 12 Березня 2014 10:50
Це Буратіно - повний беспридєл: таксі всю ніч гарцують, п'яні крики, випорожнюються під будинком... Жах!
Роман до Мешканець будинку на Показати IP 12 Березня 2014 14:04
Як стверджують автори дописів нижче - СПАЛИТИ ТАКСИСТІВ!!! Спалити всіх, хто пяний!!!! СПАЛИТИ ВСІХ, ХТО ВИПОРОЖНЮЄТЬСЯ!
Тетяна Показати IP 12 Березня 2014 11:32
Точно так само як і щось будується на проти гостинця,якась перед перукарнею Юля виросла фігня перекрила все на світі,ну просто ні до чого,і ніхто не реагує.Якщо не реагують потрібно спалити і все. А от на що дивиться правий сектор? Якщо голова не реагує,значить Паша Данильчук нехай бере порядок і відповідальність в свої руки.
346 Показати IP 12 Березня 2014 11:37
в шию мудака гнати
Дред Показати IP 12 Березня 2014 11:40
Бити вікна і палити амінь
Роман до Дред Показати IP 12 Березня 2014 14:02
Точно!!!!!!!! ВСЕ РОЗБИТИ!!!!!!!! ВСЕ СПАЛИТИ!!!!!!!!!! ВСЕ рОЗбомбити!!!!! ВСЕ!!!!!!!!!!! от то натура!!!! як не моє, то хай згниє!!! І жити як свині в гавні!!!!!
отак-то Показати IP 12 Березня 2014 11:41
Нічого і не зміниться ...повиганяти треба всяких романюків і тому подібних синочків козюр ....всіх хто раніше був при владі без допущення до керівних посад.........на завод їх хай пашуть за 1700грн.....
опиум до Г-андрия Показати IP 12 Березня 2014 11:46
а шо права глаза колит.так пойди быстр отсоси у новой власти и получишь прЫз. так почему не Ка-люстрируют дериков школ.ответа нет.они давали взносы на поддержку мусорылых-которые отрубывали головы сажали на питарды.детей женщин...ах да мы эти как его ..Толерантное быдло.и кто спалил документы в офмсе пртии РЫГОВ там были все адреса всех пидарприемцив-барыг.шо ссыкнули.вперед кишченята вас продали в кишынячие магазины.ну ну терпите тупизна обдуренная свободой...
Анонім Показати IP 12 Березня 2014 12:16
Життя в центрі має свої "прелєсті".
Роман до Анонім Показати IP 12 Березня 2014 14:06
Згідний!!! СПАЛИТИ ЦЕНТР! ПРАВИЛЬНО КАЖУ,? ВЕСЬ ЦЕНТР СПАЛИТИ!!!!
Лучанин Показати IP 12 Березня 2014 12:29
Романюк - це великий гнилий чиряк на тілі нашого Луцька.Його треба просто видушити,щоб наше гарне місто стало чистіше!!!
Роман до Лучанин Показати IP 12 Березня 2014 14:00
Ну да, Кривицький був значно кращим! І шиба тоже!!! Вони були молодці, а от Романюк да, ЧИРЯК!!! БРЄД!!! Видушим Романюка, а хто прийде на його місце??????? ппц... А СУДДІ ХТО? як казав класик
5511 Показати IP 12 Березня 2014 13:43
Нічого вже скоро 1--- спалить Карабас Барабас 2---дати палок Романюку 3---З Данилком сам розберусь якось на одинці а Лімаль поможет!!!!!!!!!!
Руслан Показати IP 12 Березня 2014 13:57
Громадо, але чомусь жодне із дописувачів не допустив думки, що можливо винен не заклад, а самі люди? в парку ім.Лесі Українки немає жодного закладу, але там срач!!! Біля закладів, які працюють хоч до 23 - обісцяні стіни не працівниками і не власниками цих закладів! Я також бував у Польщі і відпочивав у багатьох закладах далеко після 23!!! Всередині дуже голосно, але поруч біля них дуже тихо!!! Тому що люди не галасують, а не тому що заклад зачинено!!! То може варто почати із себе? І в першу чергу люструвати себе і свій менталітет?
віто до Руслан Показати IP 12 Березня 2014 14:18
Підтримую. Сьогодні в кожного є можливість змінитись разом з країною. Перестань порушувати правила руху, не плюй мимо урни, не напивайся до бидлячого стану. Невже і це залежить від "правого сектору"?
Анонім до Руслан Показати IP 12 Березня 2014 19:13
А щоб ті стіни не були об...цяні треба вбиральні поставити. як керують ...так і маєм
Петро Показати IP 12 Березня 2014 14:11
Всього дві пляшки з майданівською"грушівкою" елементарно вирішать цю проблему...правда ,товариш Романюк?)
Руслан до Петро Показати IP 12 Березня 2014 14:25
Та ні, навіщо? Краще дві російські бомби на місто і тоді точно ніхто не буде кричати вночі, плювати, курити і іздити на таксі!!! Люди!!! До чого ви опускаєтесь? Всіх спалити? Змінювати варто себе і свою поведінку!!! Якщо людина бидло, то вона кругом бидло і не важливо чи заклад в якому вона відпочиває працює до 23 чи до 03!!! навчіться виходити на перекур і не галасувати!!! навчіться курити і викидати окурки в смітник, а не собі під ноги!!!
Ім"я Показати IP 12 Березня 2014 17:06
складається враження, що виконавчий комітет навіть і не читав заяви мешканців, відписався по стандарту. Люди у Вас не відеоспстереження і внутрішньої охорони в закладі просять, а спокою і тиші внічний час, на що вони мають право за законом, а Ви повинні достойно відреагувати і обмежити їхню роботу вночі.
Сергій Показати IP 12 Березня 2014 21:54
Я думаю , що Романюк не буде триматися за крісло мера , а от що ви Лучани будете робити без нього це питання. Романюк всім муляє , бо не дає деребанити місто , а ви давайте заільняйте тоді й побачимо!
лот Показати IP 12 Березня 2014 23:14
данильчук сядь за кермо бульдозера і докажи луцьким буратіно що ти Карабас-Барабас.
765 Показати IP 13 Березня 2014 06:46
Міський голова продажний, і нічого не робить для пересічних громадян, все тілько за гроші, чому зупинка за драмтеатром не на місці, карабас беспредельнічае............
Лучанка Показати IP 13 Березня 2014 12:23
Я думаю, що всім нам пора збагнути, що ніякий дядько, який би він добрий чи поганий не був нічого не зробить, поки ми самі не почнемо щось змінювати. А починати треба з малого: вчасно сплачувати за комунальні послуги, якщо ви підприємець-податки, якщо інспектор ДАІ вимагає хабар-вимагайте оформлення протоколу, так це дорожче вам, але це дешевше для країни. Як бачите нічого особливого тільки треба дотримуватись закону, як це роблять в усіх цивілізованих країнах. І ще одне-як ми можемо підтримати українського товаровиробника- та дуже просто: відмовитись від інших, особливо російських. Звісно я не говорю про авто чи побутову техніку, але серед продуктів харчування чи побутової хімії можна знайти достойну альтернативу.
маодзедун Показати IP 13 Березня 2014 13:23
щось забули за хитренького Кравчука.Там теж копнути, то Романюку дуже далеко. Ану правий сектор. пора братись за місто.
Думка Показати IP 13 Березня 2014 21:37
Насправді, якщо дозвіл на роботу виданий, то зроблено там все за буквою закону. Можна ще глибше дискутувати і дійти до суперечки "які дибіли ті закони придумали", " хай но поживуть на 1500 грн зарплати в домах, де алкаші стіни обсцикають" і т.д. Якби було за що придертися до хлопців, то вже б іх давно порвали, враховуючи те, які сили проти них "воювали"... Єдина правда в тому, що боротися треба не за закриття закладів, а за порядки на вулицях. Якщо людина виходить на вулицю і горланить на всю, то ось іі і треба виховувати, а як не дуже доходить, то й закривати... А за логікою мешканців будинку, то треба закрити всі нічні заклади в межах міста...
Актив Показати IP 14 Грудня 2014 17:06
Йол*п Козлюра відпрацьовує не тільки по Карабасу (хоча брехав на комісії виконкому, що жодного стосунку до "Буратіно" не має), в нього голова боліла і за мешканців пр.Соборності (біля РАГСУ), розчищав територію від підприємців, для будівництва в парковій зоні будинку. Згадайте його боротьбу з "генделиками" і т.д. Тільки лобіює "чужі" або власні шкурні проекти (прикривається іншими підприємцями) приклад : Карабас навпроти головного корпусу університету, чи пр Соборності, така ж пивна палатка тільки з продажем ще горілки. Цей писок давно просить цеглину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus