USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Черговий штурм кордону: близько 150 мігрантів намагалися прорватися до Польщі

22 Листопада 2021 12:13
Минулої доби, 21 листопада, мігранти вчергове намагалися силоміць потрапити до Польщі з боку Білорусі. Цього разу група зі 150 біженців хотіла прорватися через кордон у в районі села Дубичі-Церківні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на польську прикордонну службу у Twitter.

«Учора, 21 листопада, на ділянці, що охороняється, в Дубичі-Церківні близько 150 агресивних іноземців намагалися проникнути на територію Польщі. Атаку на польському кордоні контролювали білоруські служби», – йдеться в повідомленні.

За інформацією польських прикордонників, всього за неділю було зафіксовано 346 спроб незаконного перетину кордону, а за сприяння в нелегальній міграції затримано трьох осіб: двох громадян Сирії та громадянина Грузії.

Крім того, щодо 58 осіб було винесено ухвали про депортацію з території Польщі.

Зазначимо, що днем раніше, мігрантами було зроблено близько 200 спроб нелегального перетину кордону Польщі з боку Білорусі. Всім цим спробам вдалося запобігти.

Додамо, що з боку Білорусі до Литви минулої доби намагалися потрапити 70 мігрантів. Литовські прикордонники помітили, що силові структури Мінська змінюють тактику перекидання біженців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ботоксШМЯК Показати IP 22 Листопада 2021 13:47
Ва.норилі нед.умки в черговий раз показують своє обличчя. На цей раз вже ближче до ЄС, на самих кордонах... це не так і погано, що маски зняті, може старушці Європі щось дійде до голови.
Підпільник Кіндрат Показати IP 22 Листопада 2021 19:55
Головна мета двох вовіків,- чим побільше нагадити Європі, що успішно зробила перша хвиля "біженців" з Сирії у 14 році! Зараз підуть "біженці" через Донбас. як каже вусатий бульбаш,- а Україна до цього готова??!!! Аг-о-ов, шмуцелі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus