USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ДВК у Луцьку працюють спостерігачі з Канади та Швейцарії

25 Жовтня 2015 19:35
Міжнародні спостерігачі із Канади та Швейцарії побували на виборчій дільниці Дільниця №071086, що знаходиться по проспекту Соборності, 18 у Луцьку. Вони залишились задоволеними роботою виборчої комісії, покинувши її з приємними враженнями та подяками.

Про це кореспонденту Інформаційного агенства Волинські Новини повідомила голова ДВК Галина Шабуніна.
І хоч, з її слів, виборча дільниця розпочала роботу на 3 хвилини пізніше, тому що багато часу зайняв процес пломбування скриньок для голосування, уже о 7:16 всі, у тому числі й спостерігачі,були у залі і пройшли необхідну реєстрацію.

«Також були присутні 4 кандидати в депутати, тож після вранішнього засідання ми розпочали роботу. Всі спостерігачі виявили бажання підписати контрольні талони, а це теж трошки затягнуло час. Але, дякувати Богу, на три хвилини запізнення - то не є велике порушення», - каже пані Галина.
Як пояснила голова комісії, за станом на 16 годину на вищезгаданій дільниці проголосувало 950 виборців:

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ВЖЕ ПРОГОЛОСУВАЛО 42% ВИБОРЦІВ. ІНФОГРАФІКА

«Це - дуже гарна явка, за умови, що загалом у нас зареєстровано 2410 виборців. Працюємо помаленьку, у теплій атмосфері. На нашій дільниці були спостерігачі з Канади і Швейцарії. Усі залишились задоволеними, з приємними враженнями. Навіть написали дві подяки. До слова, якщо на окремих дільницях Луцька містяни скаржилися одну освітлювальну лампочку на чотири кабінки, то ми більш-менш стараємось, щоб для виборців було максимально зручно, щоб вони бачили кожен свій бюлетень, щоб не втомлювались. Для кожного є столик, крісло. Урни стоять у полі зору спостерігачів, тому вони мають можливість допомогти чи підказати виборцю, у яку урну краще кинути бюлетені по мірі їх заповнення. Я сподіваюся, що у наших виборців не буде претензій до роботи нашої ДВК. Як перейдемо 50% бар’єр, то я буду дякувати усім виборцям нашої дільниці, за те, що вони так гарно спрацювали на виборах», - посміхається пані Галина.

Й справді, приміщення виборчої дільниці охайне, уквітчане осінніми хризантемами.
Усюди панує чистота й порядок, а працівники та спостерігачі - виважені та привітні до лучан.
Нагадаємо, раніше ІА Волинські Новини інформувало про те, що з моменту відкриття на окремих виборчих дільницях обласного центру працює екзит-пол. Зокрема, у Луцьку на ДВК №47, що знаходиться за адресою проспект Грушевського, 1, містянам, які уже зробили свій вибір, представники екзит-полу пропонують конфіденційно заповнити додаткові бюлетені задля попередніх прогнозів результатів виборів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Жовтня 2015 20:09
А ну хлопці та дівчата, назовіть мені ще хоч один випадок, коли міжнародні спостерігачи приїзжали на місцеві вибори. І який сенс від цих спостерегачив, окрім того, що вони скажуть єдине - на теренах України відбулися найбільш демократичні вибори. І вони не побачать навіть того, що найменш на половині дільниць були порушеня виборчого законодавства. Тим самим вони освятять переконливу звитягу БПП або УКРОПу (в залежності від того, хто насправді зараз банкує у дяді Сема).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus