USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чого бояться Порошенко і Гройсман. Думка

6 Квітня 2017 09:07
Президент, Кабмін і Верховна Рада працюють сьогодні на рейтинг, а не на державу. Це проявляється в питанні тарифів на газ. Таку думку висловив Gazeta.ua політолог Вадим Карасьов.

"У влади слабка легітимність. Блокада Донбасу була неправильним рішенням, але ж її підтримали. Влада боїться натиску думки людей. Хоча не завжди популізм правий. Іноді влада права. Але якщо вона не може провести своє рішення, то такою не потрібна.

Дві історії в одному кошику — блокада, яка невідомо чим завершиться, і скасування абонплати за газ.

Бояться йти на ризик. Не хочуть втрачати залишки рейтингу, на який працюють. А це означає, що державної влади, яка б опікувалася державними інтересами, в Україні немає. Є влада політиків, які думають про рейтинг, майбутні вибори, дочасні чи календарні.

Немає волі. Вулицю бояться всі — починаючи від президента і Кабміну і до Верховної Ради. Державних діячів в країні немає. Вони вимерли, як клас. Країна втонула у популізмі. Не хочуть іти проти волі якоїсь групи людей, яка може назвати себе громадськістю.

Прийняття державних рішень і політику треба розділяти.

У європейських країнах президент, як правило не є політичним гравцем. Приймає рішення з точки зору держави. Решта — прем'єри, керівники парламенту є політиками. В Україні сьогодні всі політики.

Давайте думати про державу. Бо всі думають, якби день прожити і ніч простояти. А там буде видно, якось пропетляємо. Така сьогодні логіка владних рішень", - каже політолог.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Квітня 2017 09:45
кулювлоба вони бояться
Активіст Показати IP 6 Квітня 2017 10:48
Та вони вже й чорта з пеклом не бояться. Гроші затьмарили все, включаючи розсудок.
Люди Показати IP 6 Квітня 2017 11:37
Це брехуни. Гройсман розказує що вони боряться з корупцією. А з ким це з простими людьми? Ганьба таким двом які людей поставили на коліна , одним кинуть а в інших заберуть і думають люди будуть мовчати то вони людей залишать голими босими без їжі на призволяще

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus