USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Чоловіча збірна U-18, яку готує тренер «Волиньбаскета», має найвищий рейтинг

4 Серпня 2016 11:05
Міжнародна баскетбольна організація FIBA щомісяця оновлює рейтинг збірних з баскетболу 3х3. Приємно, що більшість наших головних команд у цьому табелі рангів свої позиції підвищили.

Так, за станом на початок серпня національна чоловіча збірна України посідає 17-те місце. Мусомо зазначити, що ще місяць тому чоловіки були лише 32-ми, а рік тому – взагалі посідали 37-ий щабель.

Тепер про те, що найбільше цікавить волинських уболівальників баскетболу. Чоловіча збірна U-18, яку тренує асистент наставника БК "ВолиньБаскет" Володимир Журжій, має найвище місце у рейтингу з усіх українських команд – 10-те. Місяць тому хлопці були 28-ми, рік тому – 48-ми. Це про тому, що вони не пробилися до фінальної стадії Чемпіонату Європи.

Нагадаємо також, що у цій збірній виступає лучанин, вихованець баскетбольного клубу "ВолиньБаскет" Максим Дейна.

Жіноча збірна України з баскетболу 3х3 посідає 15-й рядок у рейтингу. Прогрес – 8 позицій вгору порівняно з минулим місяцем.

І найнижчий рейтинг з усіх збірних має жіноча U-18, яка також не змогла пробитися до фінальної стадії чемпіонату Європи. Станом на 1 серпня дівчата перебувають на 31-му місці, у липні вони були 49-ми, рік тому – 59-ми.

Також відзначимо прогрес у рейтингу першої сотні гравців України порівняно з такою самою категорією виконавців інших країн. Станом на перше серпня Україна посідає 9 місце, хоча місяць тому була 14-ю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віто Показати IP 4 Серпня 2016 11:22
Не знав цього, приємно здивований.
Житель міста Показати IP 4 Серпня 2016 13:27
Максим дійсно хороший гравець, прогресуючий, бажаю йому успіхів у кар`єрі. Завжди добивається своєї мети. У 15 років дебютував в складі основної команди Волиньбаскету, 16 років гравець Національної збірної України Ю-18 дуже хороший прогрес - це гідно поваги!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus