USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Кривбас» обіграв у Луцьку «Волиньбаскет»

27 Грудня 2015 22:00
"Волиньбаскет-WOG" приймав 26 грудня у Луцьку "Кривбас". Це був один із завершальних матчів другого кола регулярного сезону у чемпіонаті України з баскетболу Суперліга Фаворит Спорт. Нагадаємо, 24 грудня у Луцьку відбулася гра "Волиньбаскет-WOG" із "Запоріжжям". А вже через 2 дні, в суботу, відбулася гра волинян із командою з Кривого Рогу.

Напередодні гри наставник «Кривбасу» Валерій Плєханов зізнався, що БК «Волиньбаскет-WOG» уже зовсім не та команда, яку криворіжці легко обіграли в першому колі. Зі слів спеціаліста, лучани значно виросли як в організації захисту, так і в нападі, тож місцеві шанувальники баскетболу сподівалися, що коуч суперників мав рацію. Про це повідомляє ВолиньSport.

Десь цей матч можна назвати зустріччю давніх знайомих, адже форвард волинян Віктор Герасимчук провів два з половиною сезони в Кривому Розі, а тренер луцької команди Володимир Журжій – цілих чотири! Звісно, склад «Кривбаса» змінився, одначе факт залишається фактом – шість з половиною років на двох є вагомим терміном. Тим паче, сам Журжій перед матчем зауважив, що Кривий Ріг для нього – як друга батьківщина.

До протистояння суперники підійшли з кадровими втратами, адже з «Волиньбаскета» пішли Коровяков та Швагринський, а в «Кривбасі» руку зламав Липовцев.

Хай там що, але почали гості з ривка Глєбова 0:5. Проте господарі опанували себе і скоротили до 6:7. Потихенько почала даватись взнаки перевага «Кривбаса» під щитом, що давало широкий плацдарм для маневрів. БК «Волиньбаскет-WOG» тримав удар зусиллями Джексона та Герасимчука, причому Віктору навіть вдалося реалізувати трьохочковий зі штрафним (3+1).

Також варто зауважити, що вперше в сезоні на такій ранній стадії тренер лучан Дмитро Чайковський почав використовувати Полякова та Бедлінського. І молодь таки не злякалася іменитих гостей й завершила стартову чверть з пристойними 17:22.

Друга чверть почалася з відриву гостей 21:34. Також варто зауважити, що в цій 10-хвилинці у криворіжців залітало фактично все, що летіло в бік кільця волинян. І це загалом при дуже в’язкій боротьбі на кожному клаптику майданчика. Половина гри закінчилась із рахунком 34:51 на користь земляків «95-го кварталу».

Третя чверть стала, либонь, найжахливішою для лучан у цьому сезоні – «Кривбас» поступово йшов у далекий-далекий відрив, а в БК «Волиньбаскет-WOG» ну ніяк не йшло. 47:80, а могло бути і того гірше.

Четверта чверть стала формальністю, адже відіграти 33 залікові мало кому вдавалося. Відтак, гості спокійно довели справу до логічного закінчення - 65:101.

Що ж, гра наочно продемонструвала, що БК «Волиньбаскет-WOG» та «Кривбас» перебувають нині у надто різних фізичних і психологічних кондиціях.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анонім Показати IP 27 Грудня 2015 22:43
міняти треба тренера давно,в команді повний розвал(завдяки йому
Вболівальник до Анонім Показати IP 28 Грудня 2015 09:57
Відправляючи гравців якраз тренер і бореться з повним розвалом. Гайки закручивать потрібно було ще раніше.
Фил Джексон Показати IP 28 Грудня 2015 00:04
1. Не по Сеньке шапка ( суперлига не ваш уровень) 2. Нужен тренерский штаб а не физруки.
Jordan до Фил Джексон Показати IP 28 Грудня 2015 08:44
Тренерський штаб міняти потрібно в першу чергу, дійсно правильне рішення тренерського штабу це вигнати Швагринського з команди, тренерам тільки зараз дойшло до голови , що потрібно награвити молодих гравців(Бедлінського,Глушка,Кісільчука,Шкондю і двох ще молодих заявлених Дейну і Коцька). Потрібно змінюватись, потрібно шукати гравців які будуть відповідати РІВНЮ СУПЕРЛІГИ, а не Вищої. Єдині хто тянуть команду це Федчук,Полюляк,Тимощук і Джексон...а далі це рівень нищої ліги. ЖИТИ потрібно по-новому)
прекраті,а до Jordan Показати IP 28 Грудня 2015 10:11
Дейна - мале і неочьом. Бедлінський хай масу набере. Він без хребта. Його також нафіг. Молодь без досвіду нічого не зробить. Треба і досвідчених гравіцв. Для хороших гравців треба хороші гроші, яких немає...... Граємо тим, чим маємо
Jordan до прекраті,а Показати IP 29 Грудня 2015 22:47
Дейна, як казав Чайковський: "Максим перспективний", я гадаю що в нього є шанси мати гідну конкуренцію серед молодих гравців. Я думаю він молодий,амбітний,має запал в очах,думаю він скоро себе проявить.Бедлінський має набирати фізичну форму(масу) , йому дуже важко конкурувати з суперника під кільцем(вітром зносить). Але Ілля теж має запал грати у Суперлізі і доводити тренеру що він гідний місця у 12. Вони є місцевими вихованцями!!!!
Лучанин до прекраті,а Показати IP 29 Грудня 2015 22:50
Максиму тільки 15 і в нього все попереду.
Вболівальник ВБ до Jordan Показати IP 28 Грудня 2015 12:14
А Герасимчук?
Jordan до Вболівальник ВБ Показати IP 29 Грудня 2015 22:40
Герасимчуку вже за 35 і він не завжди показує стабільну гру.
тиць-здиць Показати IP 28 Грудня 2015 09:08
треба - 1.освятити кошики. 2.видати гравцям по капі, щоб не пискували до тренерів. 3.ну і, напевне, часом тренуватися не зашкодить

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus