USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловічі джогери – спортивна спадщина сучасності*

3 Червня 2021 15:18
Чоловічі джогери – модель зі спортивним минулим, бездоганним комфортом та максимальною актуальністю весною та влітку 2021 року. Тут ми розповімо про те, як вони еволюціонували та яким чином стали маст-хевом гардеробу.

Перші моделі з’явилися у далекому 1961 році, а призначені вони були для бігу підтюпцем (jogging), звідси і пішла назва. Особливості крою були такими: резинка на талії з фіксуючим шнуром, широкі штанини, манжети-резинки по низу та бічні кишені.

Вперше за межами спортивного залу їх помітили кілька сезонів тому. Дівчата почали носити їх зі взуттям на екстремально високих підборах як вечірній елемент гардеробу. Сьогодні, до речі, вони користуються не меншою популярністю, і втратили гендерне розмежування, тому, спортивки із сорочкою, снікерами та плащем – це актуально і ми радимо обирати такі комбінації.
Раніше чоловічі джогери виготовляли виключно з бавовняного трикотажу, згодом з’явилися пари адаптовані до холодної пори року із флісовим внутрішнім шаром. Також є й літні варіанти із стоншених тканин, які чудово підходять для спорту та й повсякденного використання у спекотну погоду.

Зважаючи на спеціалізованість деяких брендів, більш придатними для тренувань є тайтси, оскільки вони оснащені різноманітними технологіями з вентиляції у стратегічно продуманих місцях, сприяють своєчасному відведенню вологи і навіть стимулюванню м’язів під час занять. Тож ми рекомендуємо звертати увагу на цільове призначення нової пари таких штанів. Проте, не варто забувати, що виробники, які виготовляють здебільшого одяг для повсякденної експлуатації також оснащують свою продукцію всіма або ж деякими із вище перерахованих технологій.

Логічно буде поділитися з вами платформою, де з легкістю можна знайти будь-що із розглянутого тут. Нам припав до душі онлайн-магазин MD Fashion. Тут великий асортимент цієї категорії у різних стильових напрямках, кольоровій гамі та інших факторах, які мають велике значення при виборі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus