USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловік, який помер на луцькій автостанції, – немісцевий. Подробиці

16 Січня 2018 12:56
Безхатько, тіло якого знайшли на луцькій автостанції, ночував на дворі.

Про це повідомляє Перший з посиланням на власні джерела.

Нагадаємо, у вівторок, 16 січня, у Луцьку на автостанції №1 знайшли тіло чоловіка.

Відомо, що чоловік 1963 року народження, не місцевий. У Луцьку він бомжував. Раніше мав тут співмешканку, яка працювала на пошті. Після її смерті чоловік залишився без даху над головою.

Напередодні дня смерті, ввечері 15 січня працівники автостанції викликали поліцію, однак ті не мали куди чоловіка забрати. Тож цілу ніч він провів на вулиці. У приміщення автостанції її працівники забрали чоловіка вже зранку та відразу викликали «швидку».

Приїхавши, медики констатували смерть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Жах Показати IP 16 Січня 2018 13:10
А де ж цілодобові пункти обігріву? Як то не мали куди забрати? Через те ''не мали'' людина в 21 століьті в Європі померла
Цікаво Показати IP 16 Січня 2018 13:20
От зі сторони поліції це виглядає як навмисне чи ненавмисне вбивство, адже саме вони винні що залишили людину мерзнути? З кішечками тут легше якось...
Прикро до Цікаво Показати IP 16 Січня 2018 13:30
Особливо коли кішечка не хоче йти через дорогу, а її тягнуть........
Марина Показати IP 16 Січня 2018 16:42
Страшно що так загинула людина. Але не судіть строго працівників автостанції. Ті безхатьки сплять там пяні , всцяні , з ногами на кріслах, де Ви потім садите своїх дітей. Надіюсь місцева влада зробить все можливе, щоб подібне не повторювалось.
скептик Показати IP 16 Січня 2018 22:05
Стаття 135. КК України Залишення в небезпеці 1. Завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпеч­ному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбе­реження через малолітство, старість, хворобу або внаслідок іншого без­порадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, зобов'язаний був піклуватися про цю особу і мав змогу надати їй допомогу, а також у разі, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан, — карається обмеженням волі на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus