USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Чоловік із сайту знайомств ошукав волинянку на понад 60 тисяч гривень

15 Січня 2021 16:54
Від початку року в поліції Волині зареєстровано 77 повідомлень про шахрайства, 24 з них – уже розкрито.

Понад 80% повідомлень громадян стосуються шахрайських дій у віртуальному просторі, повідомляє поліція Волині.

Найбільш розповсюдженими схемами аферистів є продаж неіснуючих товарів, телефонні шахрайства, фішингові ресурси, а також фіктивні знайомства на сайтах.

Так наприклад, 40-річна лучанка познайомилась з шахраєм на сайті знайомств. Той так увійшов в довіру, що жінка взяла кредитів у різних банках на понад 60 тисяч гривень, зняла готівку і всі гроші переслала чоловікові.

Увесь цей час вони не спілкувались, лише переписувались: він обіцяв легкий заробіток. У результаті – потерпіла отримала душевні травми і порожні кишені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 15 Січня 2021 17:01
ото дурепа :)))))) ще є люди, що ведуться на таке :))))))
321 Показати IP 15 Січня 2021 17:42
Да, показовий випадок. Сайти знайомств - то взагалі звіринець якийсь, нормальні люди туди якщо і потрапляють, то максимум через тиждень втікають. Сидить така сорокарічнна "мадемуазель", і чекає свого принця-аленделона-алігарха в одній особі. Впевнена на 100% що такий є, і шукає саме її. Запроси в неї величезні, бо вона ж достойна найкращого. Що вона з свого боку може дати цьому найкращому - над такими дрібницями не задумується. Результати цього багаторічного сидіння - читайте вище.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus