USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Чоловік загинув на очах у родини: на відео потрапив момент вибуху міни на пляжі Одещини

11 Червня 2022 21:36
Сьогодні під час купання в морі в одному з сіл Одеського району в результаті вибуху невідомого предмета загинув 50-річний голова родини на очах у дружини, сина та товариша. Останній дивом не постраждав, адже пішов купатися разом з постраждалим.

Про це інформує пресслужба ГУ НП в Одеській області.

Зараз там працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції та вибухотехніки. Встановлюються усі обставини події, вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок».

Правоохоронці вкотре наголошують: сувора заборона на відвідування узбережжя та купання в морі – це заходи безпеки, нехтування якими становить небезпеку для життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Добродій. Показати IP 12 Червня 2022 02:37
Нещасний випадок?Ви серйозно?ЗСУ,разом з тер.обороною замінували пляжі та берегову лінію моря!А ви,пишите про нещасний випадок.Це,ж вбивство через необережність!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus