USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Чоловіка, якого знайшли з простреленою головою у Ковелі, вбили через ревнощі

20 Вересня 2019 16:56
Волинським правоохоронцям вдалося оперативно розкрити вчинене на замовлення вбивство 46-річного мешканця Ковельщини та затримати організатора, пособників і виконавця цього злочину.

З'ясувалося, що вбивство чоловіка замовив його суперник з мотивів ревнощів та неприязних відносин, пишуть на сторінці прокуратури Волинської області.

Пособником у вчиненні злочину став 40-річний уродженець Республіки Грузія, мешканець одного з сіл Ковельського району, а виконавцем – його рідний брат, колишній учасник одного зі збройних конфліктів на Кавказі.

Ще один учасник злочину – також уродженець Грузії.

Домовившись з жертвою про зустріч поблизу недіючого кафе в Ковелі (місце було вибрано заздалегідь), щоб нібито замовити йому виконання будівельних робіт, зловмисник зранку 16 вересня 2019 року провів потерпілого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову.

Чотирьом громадянам, яких затримали 18 вересня 2019 року, сьогодні повідомлено про підозру у вбивстві на замовлення, за попередньою змовою групою осіб (кримінальне правопорушення, передбачене п.п. 11,12 ч.2 ст. 115 КК України).

Прокурори Ковельської місцевої прокуратури, які наразі здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у цьому кримінальному провадженні, наполягають на обранні їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Хід досудового розслідування перебуває на контролі в керівництва прокуратури області.

Зауважимо, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі.

Нагадаємо, тіло 46-річного волинянина з вогнепальним пораненням голови поліцейські виявили у вівторок, 17 вересня, на околиці міста Ковель.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 20 Вересня 2019 17:06
Первісно-общинний лад повертається. Там убили, там побили, того збили. І так щодня. Проклята земля?
123 Показати IP 20 Вересня 2019 19:42
так грузини могли сказати,що вони атошники та хотіли повернути Крим - їх би ще й нагородили
Дед Показати IP 20 Вересня 2019 20:34
Карний розшук красава, можете коли захочете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus