USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Жінка загинула, чоловік – у лікарні: 14-річний підліток скоїв вбивство у Ковелі

4 Жовтня 2019 11:16
У Ковелі 14-річний підліток напав на жінку та її співмешканця. Інцидент стався 3 жовтня. Своєї вини підліток не визнає, чи вживав він наркотики - невідомо.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел у поліції, о 21:00 учень однієї зі шкіл Ковеля 2004 р.н. прийшов додому до жінки 1978 р.н. і завдав їй, її співмешканцю та 16-річній дочці ударів ножем.

Жінка загинула, але встигла викликати поліцію. Чоловіка з травмами грудної клітки госпіталізували у лікарню.

Сусіди та вчителі кажуть, що хлопець був спокійним, добрим та не порушував дисципліну. Захоплювався програмуванням, також прислужував в церкві. На ранок після вбивства сім'я вбивці виїхала з Ковеля. Причиною нападу могла бути дія наркотиків, адже після вбивства хлопець повернувся на місце злочину і цікавився, що тут сталось.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство двох або більше людей) Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
В Показати IP 4 Жовтня 2019 18:04
Це малолітній диявол, його треба ліквідувати вже пока він ще когось не відправить на той світ.
Полина Показати IP 5 Жовтня 2019 19:46
Кто нибудь задавался вопросом как мальчик среднего телосложения, не обладающий выделяющейся физической силой мог противостоять трем взрослым людям, которые физически сильнее него. Мальчик пришёл домой в совершенно чистой одежде, без единой капельки крови ( и это после такой резанины) , после его прихода в двери стучит женщина с ножем в груди и падает у порога соседской двери. Улик никаких против пацана нет. Следов его пребывания в доме пострадавшие семьи нет. Только слова отца и дочери. Вообще складывается крепнущее ощущение, что папашка пьяный, который раньше частенько покалачивал покойную, будучи под градусом накинулся на жену , пьяная семейная драка с понажевщиной и чтоб не садится в тюрьму скинули вину на первого попавшего, естественно дочь будет на стороне отца и стрелки перевели на пацана. Фактически обвиняют ни в чем не повинного ребенка.
Анонім до Полина Показати IP 6 Жовтня 2019 19:04
Цікаво. Ви Родич підлітка??? Яка дочка буде на стороні батька, який вбив її маму. Тим паче, що можна було не боятися прикривати батька, який сам от-от міг померти. А чо пацан о 22 ходить по чужих дворах?
Захар до Анонім Показати IP 2 Січня 2022 16:18
Добрий день, я з вами згідний так як це моя тітка....
Полина Показати IP 6 Жовтня 2019 21:12
Да нет. Есть знакомые родственников семьи мальчика. По этому рассуждаю хладнокровно. А убить можно и по неосторожности, не спецально. Есть слова. Где ФАКТЫ? Где отпечптки пальцев, ботинок на месте преступления, где кровь на одежде, где кровь под ногтями. 44 летний мужик работающий на стройке против 14 летнего пацана. Я вас умоляю, не смешите.
(((( Показати IP 6 Жовтня 2019 23:17
Є відбитки пальців на 2 ножах,тілі,в будинку і одяг найшли.Звірі - вбивці він і всі хто ще його захищає(((
(((((( Показати IP 6 Жовтня 2019 23:31
Як можна захищати вбивцю ,що за люди . Якщо в тебе є знакомі родствєнніков,то спитай як вони ставилися до того вбивці,як іздівалися з його ,в погрібі закривалми і т.д , і чому ходив щодня з ножем.
((( Показати IP 7 Жовтня 2019 08:00
Полина,ваш акаунт переданий в прокуратуру, там вже розповісте,хто був п'яний і хто кого бив!!!
Полина Показати IP 7 Жовтня 2019 08:07
Все обосралась от страха.!! В своих сужденбях надо относиться непредвзято ни к одной из сторон, а у вас предвзятое отношение . Захлебнитесь своей злобой и ненавистью. Есть Божий суд. И там все по справедливости. Флаг вам в руки.
Полина Показати IP 7 Жовтня 2019 08:20
А для прокуратуры я интереса не составлю, могу разве, что поссать в баночку. Что тов средствах массовой информации бреда о котором вы пишите нет. Так сарафанное радио - на одном конце пукнул, на втором сказали обоср..ся.
До захисника вбивці Показати IP 7 Жовтня 2019 22:01
Ти така ж як і цей звірюка
Полина Показати IP 7 Жовтня 2019 23:08
Я не такая как ты. У меня есть свое субъективное мнение основанное НЕ на словах , а на фактах и уликах. А если придерживаться твоей теории, то я могу зайти в милицию спросить «есть у вас тут пара висяков по убийствам» , потом тыкаю на тебя пальцем и муж мой подтвердит. Все ты убийца!!! А видя как у вас работает полиция, расследовать никто и ничего не будет. Спокойной ночи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus