USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чоловіка, який захопив будівлю Кабміну, затримали

4 Серпня 2021 11:31
Терориста з гранатою, який погрожував підірвати Кабмін, затримали.

Про це заявив прессекретар КМДА.

Повідомляється, що його вмовили здатися. Він вибачився перед поліцейськими.

Через інцидент правоохоронці перекрили рух на вулицях поблизу Кабміну.

«Патрульні перекрили рух вулицею Грушевського (від Паркової дороги до Шовковичної) і вулицю Садову у зв'язку з проведенням спеціальної поліцейської операції», - йдеться в повідомленні.

Журналісти знайшли його в соцмережах, також з'явилася інформація, що він був нагороджений Петром Порошенко орденом «За мужність» 3 ступеня в 2015 році.

Чоловіка звуть Володимир Прохнич. Він – колишній атовець, а зараз підприємець. Зареєстрований як ФОП із ремонту автомобілів. Про це повідомляє джерело «Страны» в поліції.

Судячи за профілем Прохнича у соцмережах, він також займався активною громадянською діяльністю в місті Буча, у нього в профілі є фото з організацією «Бучанська варта».
Прохнич мало публікує інформації про себе. На його сторінці в основному репости соратників.

На фоновому зображенні профілю в фейсбуці – батальйон, в якому, ймовірно, він служив.
Нагадаємо, сьогодні вранці чоловік увірвався в будівлю Кабінету міністрів України. В руках у нього була граната, він погрожував підірвати будівлю, а також говорив, що "живим не вийде звідси". Він взяв заручників.

Після цього Кабмін оточив спецназ, з чоловіком велися перемовини. За однією з версій він потрапив до Кабінету міністрів через бюро перепусток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Рагуль абыкнавенный Показати IP 4 Серпня 2021 12:08
Лично бубочка уговорил?
Ольга Показати IP 4 Серпня 2021 13:04
Ч*о сцикливе

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus