USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Чоловік, тіло якого знайшли неподалік Луцька, їхав на скутері з п’яним односельцем

23 Листопада 2019 09:00
25-річний чоловік, тіло якого знайшли у селі Романів Луцького району в ніч на 22 листопада, загинув внаслідок ДТП.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

«Сьогодні вночі до Луцького районного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Романів цього ж району виявлено тіло 25-річного чоловіка. Попередньо слідчі кваліфікували подію за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліцейські провели детальний огляд місця події. Тіло чоловіка направили в судово-медичну експертизу. Поліцейські проводять усі необхідні слідчо-оперативні заходи для встановлення обставин та причин смерті волинянина. Досудове слідство у справі триває», - йдеться у повідомленні.

За станом на 22:00 годину 22 листопада стало відомо, що у ході досудового розслідування слідчі Луцького відділення поліції встановили коло осіб з якими перед смертю спілкувався померлий та опитали їх. Поліцейські з’ясували, що в ніч на п’ятницю, 22 листопада, потерпілий, житель села Верхівка, їхав вулицею села Романів на скутері «Honda», за кермом якого в стані алкогольного сп’яніння перебував його 23-річний односелець. Водій не впорався з керуванням транспортним засобом внаслідок чого пасажир упав на асфальтну дорогу. Після цього він залишив непритомного потерпілого й пішов у село за допомогою. Коли повернувся, той був мертвий.

З огляду на встановлені обставини слідчі Луцького відділення поліції за погодженням з Луцькою місцевою прокуратурою змінили попередню правову кваліфікацію події з ч.2 ст.121 на ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Вирішується питання щодо оголошення 23-річному жителю села Верхівка підозри в скоєнні, вказаного злочину та обрання йому міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у селі Романів Луцького району в ніч на 22 листопада знайшли тіло молодого чоловіка. Згідно з інформцією, вночі до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Романів було виявлено тіло молодого чоловіка 1994 року народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Місцева Показати IP 3 Грудня 2019 05:47
Про бійку з циганами мовчать, а те що їхав віз водій свого друга додому, не залишив вмирати під баром. Як це треба було впасти з скутера, щоб відбити внутрішні органи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus