USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Чому «Динамо» перемогло? Інтерв'ю з Олександром Кобахідзе

23 Квітня 2015 11:09
«Динамо» перемогло лише тому, що ми дозволили їм це зробити, - вважає гравець луцької «Волині» Олександр Кобахідзе. Про це йдеться на сторінці луцького клубу в мережі.

- Сандро, в матчі з «Динамо» ви заробили пенальті, а ваша команда тривалий час утримувала перевагу в рахунку. Але в другому таймі «Волинь» пропустила тричі. Як вважаєте, що завадило вам взяти очки в матчі з лідером чемпіонату?

- Чесно кажучи, мені важко пояснити, чому наша команда настільки погано проводить другу половину гри. Матч з «Динамо» - це ж не поодинокий випадок. І до цього ми кілька турів поспіль втрачали перемоги саме в другому таймі. З тієї ж «Зорею», запорізьким «Металургом» ... Звичайно, така команда, як «Динамо», помилок не прощає. Після перерви ми багато помилялися: не встигали накривати їх гравців групи атаки, через це з'явилося багато вільних зон. Нам же більше забити не вдалося.

ДИВІТЬСЯ ФОТОЗВІТ МАТЧУ «ВОЛИНІ» ТА «ДИНАМО»

- Можете розповісти, що ж насправді відбулося в епізоді Ярмоленко-Шуст, коли арбітр нагородив киянина жовтою карткою? Чи справді Андрій симулював у тому епізоді?

- Справа в тому, що я не бачив цього епізоду. В цю хвилину я перебував далеко від наших воріт, тому щось сказати з цього приводу не можу.

- Вам не здалося, що після отриманої картки лідер «Динамо» заграв значно активніше і зміг переломити хід поєдинку, віддавши дві гольові передачі?

- Ярмоленко і до цього грав дуже активно, створював моменти, брав на себе ініціативу. Але заслуга в забитих м'ячах не тільки його, а всієї команди. У «Динамо» зібрані кваліфіковані футболісти, яким під силу вирішувати найвищі завдання. Але, повторюся, кияни перемогли лише тому, що ми дозволили їм це зробити. Велика кількість дефектів зіграла свою роль.

- Поступившись «Динамо», «Волинь» продовжила свою безвиграшну серію в чемпіонаті до трьох поєдинків. Психологічно це тисне на команду?

- Звичайно! Завжди прикро програвати, тим більше, що цього року у нас з'явився реальний шанс зачепитися за зону єврокубків. Якби ігри складалися з одного тайму, ми вже в трійці призерів були б. (Сміється.) Якщо серйозно, то я не знаю, чому другі тайми складаються для нас настільки невдало.

Начебто і з концентрацією проблем немає, і з функціональною підготовкою все добре. Можливо, проблема криється в психології. У будь-якому випадку нам потрібно гарненько попрацювати над помилками і в наступних матчах постаратися набрати максимум очок.

- Після гри Віталій Кварцяний нарікав на арбітраж, зазначивши, що «Швецов посадив його команду на свисток». А як ви оціните роботу суддівської бригади?

- Не буду говорити про суддівство, адже я не експерт. Нехай кожен займається своєю справою. Думаю, в діях арбітра розберуться компетентні органи. Що ж стосується Віталія Володимировича, то, звичайно, він був незадоволений як результатом, так і нашою грою. Сказав, що не можна робити такі помилки, тим більше в матчі з «Динамо».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КВАРЦЯНИЙ - ПРО СУДДІВСТВО З ДИНАМО: МИ БЕЗПРАВНІ ЛЮДИ

До слова, головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу «Футбол 1» поділився своєю думкою з приводу спірних моментів матчу «Волинь» - «Динамо».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
фанфан Показати IP 23 Квітня 2015 11:42
Про що він говорить, аж смішно читати!:) Зірка знайшлась!:) То нехай краще розповість як інші клуби Волинь "роблять", а він ще з Динамо тягатись надумав?!:))) Вже б не позорився такими в'ю!
Дмитро Показати IP 23 Квітня 2015 12:52
Менше бухати треба в Колобку і в Опері. А ще, хай навчиться з ходу бити в ворота, а не по горобцях
Хлоп Показати IP 23 Квітня 2015 15:46
На мою думку, Кобахідзе був найкращим. Треба подякувати йому за гру. Шкода, безумовно, що поруч з ним не було фанфана та Дмитра, то ми б тоді дійсно шапками закидали Динамо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus