USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому французів обурила промова Порошенка

1 Грудня 2015 12:17
Обурення французьких журналістів промовою Президента України Петра Порошенка в Парижі показує реальне ставлення до жертв українців у війні на Донбасі.

Про це на своїй сторінці у мережі написав політичний аналітик Юрій Романенко, повідомляє сайт facenews.

"Французьких журналістів обурила промова Порошенка, який порівняв теракти в Парижі з війною на Донбасі. Природно, французам не подобається це порівняння, тому що вони стелятся перед Росією, яка тепер терміново потрібна для боротьби ІДІЛ. Тому для них не політкоректно чути такі наїзди на Путіна", - відзначив він.

"Наші люди-аватарки отримали черговий урок, що на українців дивляться як на людей другого сорту в світі, де співчуття співчуттю відмінність. Є жертви першого рівня, а є всі інші. 130 загиблих парижан не рівні в їх очах декільком тисяч українців загиблих у війні на Донбасі", - саркастично пише Романенко, натякаючи на десятки тисяч українців, які перефарбовували свої аватарки в кольори французького прапора після терактів в Парижі.

"Тому я говорю, що нам не треба переживати за французів більше, ніж вони переживають за нас", - сказав аналітик.

На його думку, "навряд чи це послужить хорошим щепленням для сентиментальних українців. Люди-аватарки з нетерпінням чекають нового приводу, щоб виразити свою показну скорботу".

"Треба спокійно сприймати світ. Він такий, який є. Тому нам треба зосередитися на тому, щоб ридали наші вороги, а у нас була сила, яка дозволяє не морочитися тим, ллє хтось по нас сльози або ні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що Президент України в Парижі сказав, що "тероризм з яким зіткнулася Франція, - це те з чим щодня бореться Україна в останні 21 місяць".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Світязь Показати IP 1 Грудня 2015 12:32
правильно автор пише- нас у всьому світі рахують за другосортних
987 до Світязь Показати IP 1 Грудня 2015 15:13
А хто ми є? Ми сама бідна нація в Європі і одна з найбідніших у світі . На нас дивляться як на циган. / Чого бідний -бо дурний/
12345 Показати IP 1 Грудня 2015 13:38
Сравнить терракты в Париже с гражданской войной в собственной стране - да уж.....
Лучанин до 12345 Показати IP 1 Грудня 2015 14:35
Яка громадянська війна, що ти мелеш, ватнік прикормлений?
Patrik до 12345 Показати IP 1 Грудня 2015 15:58
Нет оснований считать войну в Украине гражданской только по той причине, что граждане Украины не враждуют между собой, а защищают свою родную землю от оккупантов и продажных тварей, которые по своим поступкам и моральным качествам, как и ты убогий, совсем не вписываются в статус "гражданина государства Украина".
Анонім Показати IP 1 Грудня 2015 14:11
хто показує, що сильно переживає за французів, просто клоун, в цьому світі, як ми - українці вже переконались не раз, кожен сам за себе, навіть гарантії найсильніших держав світу і ломаного гроша не вартують. Що стосується Франції, Росії, Англії, США, Німеччини - це країни- колонізатори і відмовлятися від своїх звичок ніхто з них не бажає, просто прикривають свої ганебні дії боротьбою з тероризмом
Анонім до Анонім Показати IP 2 Грудня 2015 21:30
То шо, українці вже не хочуть у Європу? А як жеш 2016 рік - рік англійської мови в Українї? Скажіть під яку дудку тепер співати? бо я вже запуталася ))))))))))))) Європа друг чі не друг, а Америка хто? А хто у цій грі Україна? От з ким все зрозуміло, то з Порошенко! До нього питань нема, він виконує свою роботу добре, і перед хазяїном своїм вислужується на 100%
Всезнайко Показати IP 1 Грудня 2015 14:22
То не Петя плаче, то горілка...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus