USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому лучани не проти валютних кредитів міськради?

5 Квітня 2016 11:47
Представники міських рад східних регіонів України під час візиту до Луцька здивувалися, що громадськість не проти мільйонних кредитів в іноземній валюті, які залучає Луцька міська рада.

Сьогодні, 5 квітня, в стінах Луцької міської ради відбулася зустріч міського голови і депутатів з депутатами міських рад Херсонської, Дніпропетровської, Одеської, Запорізької областей.

Так, гостей вразила розповідь градоначальника про залучення кредитів та грантові проекти. Послухавши полум’яний спіч Луцького міського голови про майбутні кредитні вливання та гранти, гості поцікавилися, чи не протестує громадськість проти залучення кредитів від європейських банків у іноземній валюті.

Мовляв, в деяких містах органи влади отримали супротив громадськості щодо отримання кредитів від європейських банків. Головний аргумент – нестабільний курс валют. І, оскільки кредити беруться на тривалий час, невідомо скільки доведеться платити через 5-10 років, адже спрогнозувати курс валют практично неможливо.

У відповідь Луцький міський голова Микола Романюк зізнався, що питання отримання кредитів на громадське обговорення не виносили.

А ще він вважає, що у інших містах такий супротив громадськості виник через «погано проведену роз’яснювальну роботу».

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ЩО ВИТРАТЯТЬ МІЛЬЙОННІ КРЕДИТИ, ДЕ ЛУЦЬКА МІСЬКА РАДА ВИСТУПАЄ ГАРАНТОМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus