USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому луцькі підприємці неохоче залучають бюджетні кошти

13 Січня 2016 18:04
Бюрократизм та численні перевірки відштовхують представників малого та середнього бізнесу від використання коштів міського бюджету.

Про це йшлося під час спільного засідання постійних комісій міськради з питань соціального захисту і охорони здоров'я, з питань торгівлі і підприємництва, з питань міжнародного співробітництва щодо обговорення бюджету 13 січня.

Депутат Сергій Шкода запитав, для чого конкретно виділяються 50 тисяч гривень, передбачених у проекті міського бюджету 2016 року на підтримку малого та середнього бізнесу. Сума передбачена в рамках «Програми розвитку малого і середнього підприємництва у місті Луцьку на 2015-2016 роки», яку раніше підтримали обранці луцької громади під час сесії.

Начальник управління фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова відповіла, що минулого року сума була неосвоєною і передбачалася на співфінансування проектів. Своєю чергою, міський голова Микола Романюк повідомив, що представники приватного бізнесу не хочуть мати справу з бюджетними коштами, тому що потрібно оформлювати чимало документів.

З його слів, працівники ДФС та інших відомств перевіряють підприємців ще до того, як ті отримають кошти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
підприємець Показати IP 13 Січня 2016 18:24
за ті 50 тис. виїдять мозок на всі 100 тис, а потім ще й винен будеш. перевірки фінінспекції, прокуратури .... як кажуть, не чіпай г""""о - смердіти не буде
Дмитро Показати IP 13 Січня 2016 19:24
Ніхто і ніде не надає правдивої інформації на що можна отримувати бюджетні кошти.
Вася луцький Показати IP 14 Січня 2016 04:16
Спочатку дадуть АВАНС! Потім - виконаєш замовлення,підпишуть акти,а далі почнется дуже весело! Раз взяв державні кошти- значить десь щось ВКРАВ. Починаються перевірки: ДФС,СБУ,прокурорські. Витрахають мозгі по повній ще з пів року. Не знайшли -висновок:ПОГАНО ШУКАЛИ!(Л.Берія)Дал замовник заявить ,що гроші є на спецрахунку і рахунок на оплату подали але казначейство неоплачує !!! В казначействі кажуть : вибачте, на всіх нехватає. А потім маленькими траншами ще пів року платять! Що залишиться за пів року від ваших грошей? А роботу та матеріали мусиш оплатити з власноі кишені вчасно. Після такого буде бажання зв'язуватися з такою Х"""ю? Так нехай в міськраді самі "освоюють"та вішають одне одному ордени "ЗА ВИДАТНІ ТРУДОВІ ПЕРЕМОГИ"!!!! Та гордяться собою

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus