USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Чому майданівці не їдуть на лікування за кордон. ІНТЕРВ'Ю

24 Лютого 2014 21:01
Не всі постраждалі під час сутичок на Майдані можуть отримати допомогу від іноземних лікарів, розповідає волинянин Віталій Запотоцький, брат якого, Артем, перебуває в лікарні.

З його слів, іноземним лікарям, які пропонують допомогу, не завжди йдуть назустріч українські колеги.

«Іноземним лікарям, які пропонують допомогу, потрібно оглянути хворого і прочитати його історію хвороби. Але часто для того, щоб пацієнта оглянули, необхідний дозвіл головного лікаря, а до нього достукатися дуже важко», - каже Віталій.

З його слів, братові пощастило: головний лікар допустив іноземного колегу до Арсена Запотоцького. Нагадаємо, його родина звернулася за допомогою: чоловікові потрібні гроші на лікування, йому загрожує параліч.

Віталій розповідає, що є випадки, коли до пацієнтів закордонні лікарі приходять уже пізно ввечері, коли керівництва лікарні уже немає, а телефони головних лікарів не відповідають.

«Ті, хто можуть – намагаються «натиснути» на керівництво лікарень. Але вдається це далеко не всім», - каже він.

Дехто з постраждалих боїться їхати на лікування, бо думають, що їх відрахують з інституту. А ще частина постраждалих з тяжкими травмами просто не звертаються до лікарень, бо бояться, що їх звідти одразу ж заберуть до міськвідділу.

Нагадаємо, кілька закордонних клінік запропонували безкоштовно пролікувати у своїх закладах постраждалих з Майдану.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Революція Показати IP 25 Лютого 2014 00:05
Мало кому зараз відомо, що у 1917 році у у Пітербузі Я була без единої смерті.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus