USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З Києва на Волинь уже везуть поранених, серед них - жінки

19 Лютого 2014 18:13
З’явилася інформація про побитих та поранених на Майдані волинян, у тому числі й жінок.

19 лютого вранці до Володимира-Волинського з Майдану привезли першого пораненого жителя міста. Зараз він перебуває у Володимир-Волинському ТМО. Про це на велелюдному народному вічі розповіла депутат міської ради Віра Чайковська-Тарликова.

Зі слів депутата, чоловіка привезли до лікарні без документів, оскільки ті залишилися у Жовтневому палаці, який захопили силовики. Нічна зміна лікарів прийняла його без документів і надала усю необхідну медичну допомогу. Втім, допоки тривало віче, надійшла інформація про те, що головний лікар має намір викликати міліції до постраждалого під приводом відсутності у нього документів, що посвідчують особу. Але, після того як до нього зателефонували депутати міської ради і повідомили, що в разі виклику правоохоронців, громада міста пікетуватиме головного лікаря, від цієї ідеї він відмовився.

Ще один активіст з Володимира-Волинського вчора був побитий беркутівцями біля Жовтневого палацу та затриманий і перебуває в одному із райвідділів міліції Києва.

«Є багато травмованих жінок. Їх вчора визволили з підвалу Жовтневого палацу, де вони переховувалися і депутат міської ради Сергій Коба порозселяв їх по квартирах. Сьогодні ми їх вивеземо з Києва», - розповіла Віра Чайковська-Тарликова.

Також на віче було озвучено і одноголосно затверджено звернення-вимогу до голови Володимир-Волинської РДА Валентина Скуби та Володимир-Волинського міського голови Петра Саганюка. У ньому громада міста вимагає від посадовців звернутися до командира 51 Окремої механізованої бригади та керівника Володимир-Волинського міськвідділу міліції з вимогою про недопущення виїзду військовослужбовців та працівників міліції до Києва.

Згодом мітингувальники організованою колоною підійшли до приміщення Володимир-Волинської РДА та зайшли в приміщення, але ні голови районної ради Степана Слащука, ні голови РДА Валентина Скуби не було на робочих місцях. Практично, усі кабінети адміністрації виявилися зачиненими.

Пікетували володимир-волинці і міськвідділ міліції, де до людей вийшли спочатку начальник штабу міліції Андрій Сурмик, а згодом на вимогу людей, і начальник міліції Леонід Коваленко. Вони запевнили людей, що володимир-волинська міліція до Києва не поїде, а залишиться в місті охороняти громадський порядок.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОНО Показати IP 19 Лютого 2014 20:28
невже Мая палець об консерву порізала ????
Раиса Показати IP 19 Лютого 2014 22:35
Женщины дома пусть занимаются детьми и внуками, а не тусят на майдане

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus