USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Представили нового директора департаменту соцполітики Луцькради

16 Червня 2017 14:05
Вікторію Майбороду – нового керівника найбільшого за кількістю працівників департаменту міськради офіційно представили колективу.

Офіційне представлення новопризначеної директора департаменту соціальної політики міськради відбулося 16 червня.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук зазначив, що хоче подякувати за роботу попередній очільниці департаменту Тетяні Книш, яка тепер матиме нову не менш цікаву, відповідальну та потрібну місту ділянку роботи, вона стала першим заступником директора ЦНАПу.

Водночас він представив колективу нового директора департаменту Вікторію Майбороду. Секретар міськради відзначив, що робота департаменту дуже важлива та складна, адже працівники департаменту працюють з людьми, які перебувають у складних життєвих обставинах, пенсіонерами, людьми з особливими потребами, учасниками війні на сході країни. Окрім цього, існують проблеми з перерахунком субсидій, тож роботи у нової керівниці департаменту буде достатньо.

Ігор Поліщук висловив сподівання, що колектив допомагатиме в роботі Вікторії Майбороді. Зі свого боку, він пообіцяв сприяти для вирішення завдань, що стоять перед департаментом.
Заступник міського голови Олександр Рачков зауважив, що департаменту спільно з міською владою доведеться плідно попрацювати у непростий період, коли відбуваються зміни у законодавстві. Потрібно буде докласти багато зусиль, щоб вийти на рівень допомоги населенню, який очікує суспільство. На його думку, Вікторія Майборода докладе максимальних зусиль, аби згуртувати колектив для цієї роботи.

Посадовець принагідно подякував колективу, адже департамент соцполітики став першим виконавчим органом міськради, який зібрав кошти на будівництво церкви у місті Волноваха на Донеччині.
Своєю чергою, новопризначена директор департаменту Вікторія Майборода зазначила, що є не новою людиною для колективу та знайома з працівниками. З її слів, багато років тісної співпраці з колективом триватимуть і попри нелегкі часи, працівники департаменту повинні пам’ятати, що за ними стоять люди, які сподіваються на їхню професійність, очікують їхньої наполегливої праці. Вона повідомила, що впевненості на новій посаді додає те, що у неї є професійна заступниця Тетяна Корецька, яка протягом не одного року працює у цьому напрямку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанка Показати IP 16 Червня 2017 14:39
А щось про досвід роботи нової очільниці конкретніше?!
луцьк до Лучанка Показати IP 16 Червня 2017 15:52
це головний бухгалтер цього ж департаменту...
Солтис Показати IP 16 Червня 2017 21:18
ну це просто капєц. Пан Поліщук вчора слухав Ваш виступ на Аверсі - Ви ж розумна людина. В мене нема слів. Пропрацював з 3 директорами - ну такого несподівався. Денпартамент тримайся. Співчуваю Вам((((.
лучанка я Показати IP 16 Червня 2017 21:30
Чому так часто змінюються ДИРЕКТОРИ ДСП,,??? Чи це посади політичні??
ігор Показати IP 17 Червня 2017 13:14
а я би корецьку призначив
Я Показати IP 17 Червня 2017 17:13
Працює в департаменті більше 20 років, досить досвідчена...
лучанка я до Я Показати IP 18 Червня 2017 12:26
Я,ти здуріло??? Яка корецька? Вона робить" без року тиждень"... Після Бабіляс прийшла. Це вже 5й директор за час існування ДЕПАРТАМЕНТУ...
я до лучанка Показати IP 19 Червня 2017 08:55
Я про досвід Майбороди! А ти здуріло то точно !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus