USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому улюбленця лучан Біма забрали до притулку

4 Грудня 2017 16:02
Собаку на ім’я Бім, який став своєрідним «символом» вулиці Лесі Українки у Луцьку, забрали до притулку для тварин – КП «Ласка».

Про це сьогодні повідомила у Фейсбуці на сторінці спільноти «Ярмарок для міні-притулку «Веселий хвіст» Сніжана Митрофанова.

«Приблизно годину назад на моїх очах з вулиці Лесі Українки в центрі міста Луцька забрали Біма, бо якийсь «дядя» написав скаргу в міську раду, що він гавкає і кидається на людей. Мабуть, тому Бім без жодного звуку і супротиву дав себе запхнути в клітку.

Вмовити тих людей відмовитися виконувати вказівку в мене не вийшло. Сказали «приїжджайте в притулок і забирайте», – йдеться у дописі.

Чимало лучан почали відстоювати права песика. Як повідомила в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини директор КП «Ласка» Дана Новарчук, декілька місяців тому собаку вже забирали з вулиці. Тоді його чіпували і під обіцянку волонтерів знайти собаці сім’ю протягом місяця його відпустили.

Проте пройшло вже більше 4 місяців, а нового дому для «луцького Хатіко» так і не знайшли. Зі слів Дани Новарчук, пес почав гавкати на перехожих, тому сьогодні його знову забрали з вулиці, адже він вважається безпритульним та підлягає відлову.

«Він вважає Лесі Українки своєю вулицею, гавкає на нетверезих. Але ми не можемо повісити табличку «якщо випили – не ходіть тудою». Йде зима, і в КП «Ласка» йому буде краще, ніж на вулиці, на морозі», - каже пані Новарчук та додає, що тепер собаці шукатимуть сім’ю. Долучатись до цього процесу закликають і волонтерів.

«Чим швидше ми знайдемо для нього сім’ю, тим краще буде. Цей пес – чудовий охоронець та гарно охоронятиме територію, яку вважатиме своєю», - підсумувала Дана Новарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Наталія Показати IP 4 Грудня 2017 16:11
Якщо чесно, дуже боюсь собак, і мене жахає їх кількість на вулицях міста, і не таким вже білим-пухнастим є Бім
123 до Наталія Показати IP 4 Грудня 2017 18:02
Людей треба боятись, а не собак.
олег Показати IP 4 Грудня 2017 18:10
хай ті собаколюби заберуть його собі додому а то агресивна собака кидається на людей а ті янчать кругом який гарний бім. Покажи як ти його любиш і дбаєш про нього ЗАБЕРИ ДОДОМУ.
Таня Показати IP 4 Грудня 2017 18:31
та він неразу навіть не гаркнув ні на кого, діти з ним грались і ві не показував ніякої агресії.
Марія Показати IP 4 Грудня 2017 19:38
Від домашніх тварин можна очікувати будь-які сюрпризи, а міські собаки будуть агресивні тільки якщо їх спровокувати. Те що собака гавкає, не означає що вона агресивна, така її природа. Інша мова про тварин напівдиких, які живуть на смітниках та у посадках. Від цього пса шкоди нуль. ПиСи. Приютила собаку та (свідомо) двох важкохворих кошенят, яких тривалий час лікувала від вірусних хвороб, тому не кидайте камні в мою сторону.
Марія Показати IP 4 Грудня 2017 19:45
І в додаток...Хтось із писак, хто тішиться що собаку забрали, був у тому притулку? Я розумію, добре що хоч такий є, як-не-як роботу роблять, але я була рік назад, від побаченого серце крається.
Оля Показати IP 4 Грудня 2017 20:08
Заберіть собак з пр.Соборності за 4 гуртожитком СНУ. Їх там біля хімчистки повно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus