USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чому Ігор Палиця не увійшов до депутатської групи «Волинь»? ФОТО

4 Вересня 2013 11:39
Народний депутат України Ігор Палиця під час прес-конференції із журналістами з провідних обласних та загальноукраїнських видань у Луцьку розповів, чому не увійшов до депутатської групи «Волинь».

Засновник Благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» пояснив, що не має співпраці із депутатами від Волині, оскільки це об’єднання при заснуванні не мало ані чітких цілей, ані завдань. «Я так не звик працювати, щоб кудись вступати, а потім «червоніти» за якісь вчинки цілої групи?», - заявив Ігор Петрович.

На його переконання, робота групи не пішла із самого початку. А причиною, швидше за все, стала надмірна політизація депутатів від Волині, адже члени групи представляють різні політичні партії.

Також Ігор Палиця розповів, що пріоритетом в його діяльності є допомога лучанам: «Я працюю як мажоритарник і роблю все для лучан. Якщо в когось з депутатів від Волині з’являться певні ідеї реалізувати корисний проект на Волині, то, безумовно, я підтримаю і буду обома руками «за». А входити в об’єднання, щоб отримати політичні дивіденди… Чи приходити і говорити, що нас 12 чи 13 чоловік і вирішіть мої комерційні проблеми, а решта депутатів групи будуть голосувати як потрібно, то в такі ігри я не граю».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
яяя Показати IP 4 Вересня 2013 12:55
МОЛОДЕЦЬ ПАЛИЦЯ!!! ЄДИНИЙ ДЕПУТАТ ГОСПОДАР СВОГО СЛОВА.ПОВАГА!!!!!
СВС Показати IP 4 Вересня 2013 13:30
Палиця супер.Меньше политики,больше дела.
sept Показати IP 4 Вересня 2013 15:03
від уніана нічим не відрізняєтеся)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus