USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Чому програв луцький боєць? ФОТО

1 Вересня 2013 18:45
Бійця підвели рідні стіни. Намагання блискавично, швидко і якісно здолати суперника не дозволили нашому краянину отримати перемогу. Про це опісля змагань у Луцьку 31-ого серпня говорив президент федерації змішаних єдиноборств PROFC-УКРАЇНА, президент федерації бойового самбо України Ельхан Велієв.

Так, боєць із Волині Віталій Баришніков під час міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств, які тривали у Луцьку, програв своєму супернику – киянину Дмитру Шаповалу. Не обійшлося в бою й без крові.

Чому так сталось? З цього приводу висловився Ельхан Велієв. Зокрема він вважає, що попри все боєць мусив боротись за перемогу. «Баришніков бився у рідних стінах. Він повинен був перемогти, мав вигризти її, зробити все для того, щоб лишитися непереможеним. Це принциповий бій. Але от саме це намагання, через рідні стіни, через те, що навколо були рідні і друзі, стало напевно причиною програшу», - пояснює Велієв.

Він зауважив, що такий психологічний момент характерний багатьом спортсменам, мовляв, деяким легше провести 20 боїв у чужих містах, аніж один – у рідному.

Окрім того, він вважає, що Баришніков – таки сильнійший боєць, і якби бій відбувся в іншому місті, результат був би протилежним.
Зокрема Велієв наголосив, що незадовго відбудеться матч-реванш.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДО ЛУЦЬКА З'ЇХАЛИСЬ НАПІВГОЛІ СИЛЬНІ ЧОЛОВІКИ. ФОТОРЕПОРТАЖ




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тина Показати IP 4 Вересня 2013 15:01
а я вважаю що так мало бути... ну якось було б дуже примітивно якби виграв, 100% більшість сказало би що бій "куплений", а так всі тепер точно знають що бої чесні. нова доба починається з глибокої ночі та і новий рік починається взимку... Віталіка "кар"єра" в Луцьку почалась з поразки.. так мало бути) все вірно) Віталік - чудовий, прекрасний боєць і хто його знає то все чудово розуміє - чому він програв. все одно ми його любимо і віримо в нього!)
Мила до Тина Показати IP 5 Вересня 2013 18:43
Тіночка, згідна з тобою на всі 100%. Любимо, віримо і чекаємо наступних перемог!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus