USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

До Луцького замку з’їхались напівголі сильні чоловіки. ФОТОРЕПОРТАЖ

31 Серпня 2013 16:50
Підготовка до міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств «Битва за Замок» триває у Луцькому замку. Тут вже зважились бійці, які приїхали сюди з України, Молдови, Росії, Грузії, Чечні тощо.

Виступи, кажуть організатори, розпочнуться о 20:00. Власне ж, фестиваль триває з 16:00.

З 14:00 спортсмени зважувались. Вага сильних чоловіків коливалась від 55 кілограмів і вище. Це – молоді хлопці, які вже отримали визнання у світі та й більш старші й досвідчені бійці.




















Волинянин, уродженець Нововолинська, Віталій Баришников зараз проживає у Львові. Каже, найулюбленіше місце у Луцьку – замок. Тут він набирається енергії, зокрема і для сьогоднішнього бою.
«Сьогодні вже тренуватися не буду. Хочу розслабитись і налаштуватись на перемогу», - ділиться боєць із Волинськими Новинами.











З БОЮ РОБЛЯТЬ ШОУ

Своєю чергою, режисер дійства Олексій відповідним чином налаштовує спортсменів: «Задача рефері – підготувати вас до бою й перемоги. Моя ж – зробити шоу. То ж, не спішіть на ринг! Не поспішайте починати боротьбу! Вальяжною ходою «зажравшогося» банкіра ідіть на бій».




СПОРТ ГРОШІ ПРИНОСИТЬ ЧИ ЗАБИРАЄ?
Гуляють замком і гості з Києва – бійці Андрій Безверхий та Овакимиян Мамука. Обидва живуть і тренуються в столиці. Мамука – уродженець Грузії. Кажуть, тренування відвідують майже щодня. Витрачають на те багато часу і зусиль. Овакимиян займається боями з 2005-ого року, Андрій – лиш півтора. Спортсмени брали участь у міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Мамука, зокрема, - призер світового чемпіонату із бойового самбо.

Однак розповідають, що спорт наразі більше коштів забирає, аніж приносить. Мовляв, треба купувати амуніцію – рукавиці, одяг. Для обох спорт – хобі. Мають офіційні роботи. Андрій працює економістом з банку, Овакимиян – охоронець.
Сюди приїхали за рахунок організаторів. Так, бійцям оплачують дорогу, проживання, харчування. Окрім того, хлопцям обіцяють грошові винагороди за перемогу.










На території ж замку триває підготовка до фестивалю. Готуються бармени, офіціанти готують каву, організатори розставляють столи, музиканти проводять саунд-чеки.







Окрім того, до замку привезли кіровоградського меду. Андрій Пилипенко, уродженець цього центрально-українського міста, каже, що тут мед розкуповують краще, аніж на його батьківщині. Пояснює це тим, що там поля більш засіяні, від чого і пропозиція медового продукту більша. Тут же, мовляв, луги… І ґрунти гірші. Цього сезону, розповідає Андрій, з 260 сімей зібрав вже 4 тонн меду.



З продуктом їздить всієї Україною. А 10 років тому переїхав на Волинь, у Липини. Там оздоровлює людей з допомогою бджіл.

Продають тут і солодощі. Кажуть, в замку цього літа вже учетверте. Є попит. Лучани, мовляв, солодощі люблять. Купують безпосередньо та роблять попередні замовлення.

Гуляють та п'ють медовуху наречені




Тренуються танцівниці








Замок живе





А так виглядає у замку робота репортерів:




Нагадаємо, на турнірі присутній президент федерації змішаних єдиноборств PROFC-УКРАЇНА, ПРЕЗИДЕНТ ФЕДЕРАЦІЇ БОЙОВОГО САМБО УКРАЇНИ Ельхан Велієв.
У рамках турніру, як інформували Волинські Новини раніше, відбудеться 10 професійних поєдинків за версією ММА.

Організатор турніру - клуб фітнесу «Юніверс» та ГО «Лучани», за підтримки Ліги змішаних єдиноборств PROFC-Україна, Європейської федерації бойового самбо, "Фонду Ігоря Палиці - Новий Луцьк".

На гостей ще очікують змагання з армреслінгу, показові виступи багаторазових чемпіонів з бодібілдингу, розважальна шоу-програма, виступ танцювального гурту «DIVA DANCE FAMILY» та рок-гуртів FREEDOM і OUTCRY, Dj-парад, який очолить один з найкращих діджеїв Артем Неба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Надя Показати IP 31 Серпня 2013 18:39
А на якому сайті будуть транслюватись бої???
Надя Показати IP 31 Серпня 2013 18:39
А на якому сайті будуть транслюватись бої???
макс Показати IP 31 Серпня 2013 18:52
фігня як завжди.
Максу до макс Показати IP 1 Вересня 2013 09:40
ваше повідомлення о 18.52, бої ще навіть не починались... ЗВІДКИ *** ТАКА КОНСТРУКТИВНА КРИТИКА?
Дьодік Показати IP 31 Серпня 2013 19:54
тітушки?
МТС Показати IP 31 Серпня 2013 20:16
Дуже гарні хлопці. В кінці робочого дня - настрій піднявся! Шкода, що не було можливості побачити це наживо.
Була Показати IP 31 Серпня 2013 23:54
Луцьк такого ще не бачив... Дуйсно достойне шоу, тим більше для такого міста.
Мишко Показати IP 1 Вересня 2013 00:50
Сходили на шоу, враження двояке. З однієї сторони цікаво, що спорт дихає Луцьким повітрям, але рівень спортсменів надзвичайно низький. Яскраво виділився "тяж" з Дубно і представники Чечні. Головний бій вечора- розчарування. Всім мир!
Вова до Мишко Показати IP 1 Вересня 2013 14:44
Точно. Декому із цих "бійців" не варто гуляти вночі по 40-му, бо залишаться без гаманця, мобіли, і з фінгалом під оком.
S до Вова Показати IP 1 Вересня 2013 18:23
НЕ РАДИВ БИ ЗУСТРІТИ "ДЕЯКИХ З БІЙЦІВ" НА 40-МУ ,І СПРОБУВАТИ ВІДІБРАТИ ГАМАНЕЦЬ)))
Руслана Показати IP 2 Вересня 2013 16:19
Так.........фото кросівок то моршинської "дуже" доречні. А хто найбільше сподобався фотографу - того побачите 5 разів на знімках! Матеріальчик примітивненький!
Коля до Руслана Показати IP 2 Вересня 2013 16:50
напишіть кращий, все було просто супер, як на перший раз.
Красное знамя Показати IP 2 Вересня 2013 16:34
Потрогать их бы за попы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus