USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Чорногорія посилила правила в'їзду для українців

30 Грудня 2021 16:42
Чорногорія посилила правила в’їзду для українців через погіршення ситуації з коронавірусом.

Про це у Фейсбуці повідомило посольство України в Чорногорії.

«Через погіршення епідеміологічної ситуації з 2 січня 2022 року набувають сили оновлені умови в’їзду в Чорногорію», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вʼїзд дозволятиметься за умови наявності одного з двох документів: підтвердження проведення повної вакцинації, за умови, що друга доза вакцини зроблена не пізніше шести місяців до вʼїзду; підтвердження перенесеної хвороби COVID-19 (позитивний ПЛР або експрес-тест на антиген, який має бути не менше 10 днів і не більше 180 днів).

В обох випадках додатково необхідно мати або негативний ПЛР-тест не старше 72 годин, або експрес-тест на антиген не старше 48 годин.

«Це означає, що в’їхати в Чорногорію тільки з негативним тестом більше не можна. Зазначені умови вʼїзду діють до 12 січня», – уточнили в посольстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus