USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Чорний квадрат» представить у Луцьку нову комедію для дорослих

8 Листопада 2018 11:09
Київський театр «Чорний квадрат» покаже лучанам нову комедію для дорослих «Новорічний кекс». Показ відбудеться 10 листопада о 19.00 у РЦ «Промінь».

«Тваринна пристрасть, безмовне очікування, іскрометний гумор і еротичні фантазії, потреба в трепетному кохані та холодок жалю після пляшки дорогого шампанського, нескінченна гонитва за задоволенням і неприкрита безсоромність олів'є з гастроному.

«Інтимні історії під бій курантів. Любовне хуліганство в новорічну ніч. Кого можна викликати, якщо вам самотньо на Новий рік? Що найчастіше цікавить чоловіків після сексу? Як повинна «звучати» любляча жінка, щоб залишитися коханою? Який подарунок потрібно собі зробити в новорічну ніч, щоб весь рік отримувати задоволення? І чому погано, коли протікає кран?» - усе це покажуть київські театрали у своїй виставі.

Усім глядачам актори обіцяють багато гумору і позитивних емоцій.

Придбати квитки на виставу можна тут. Вартість від 110 до 400 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus