USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам показали пікантну комедію «Новорічний кекс». Фото

11 Листопада 2018 09:00
Пікантний гумор, поєднаний у двох сюжетних лініях, та імпровізацію на сцені показали актори київського театру «Чорний квадрат» у новій комедії для дорослих «Новорічний кекс».

Показ вистави відбувся 10 жовтня в РЦ «Промінь».

Перед стартом спектаклю глядачам розповіли, що «Чорний квадрат» - це театр імпровізації, тому у свої спектаклях, зокрема і сьогоднішньому, використовується чимало імпровізації. Актори підставляють якісь жарти, щось придумують, а щось забувають. Так, глядачі також взяли участь в імпровізації, адже вони придумали п’ять оригінальних фраз, які актори потім вживали під час вистави.
Зауважимо, що чи не кожен жарт глядачі у залі зустрічали сміхом та оплесками.

Щодо самого спектаклю, то він складався з двох сюжетних ліній. В першій з них на пляжі знайомляться хлопець Євген та старша від нього на 16 років жінка Марина. Між ними зав’язується пікантна розмова, в якій Євген сказав, що при виборі жінки потрібно проводити аналог ЗНО – ГНО (Грудне незалежне оцінювання), і взагалі він завжди мріяв мати жіночі груди. Натомість Марина сказала, що завжди хотіла бути чоловіком.
У другій дії першої сюжетної лінії Євген та Марина просинаються після сексу. «Мрії збуваються», - вигукнув Євген. Далі хлопець поцікавився, яким він був в ліжку, на що Марина відповіла, що чомусь всі чоловіки це питають. Також вона порівняла перший секс з новим партнером з першим снігом, адже «не знаєш, скільки сантиметрів випаде, та скільки він протримається». Натомість Євген корчив с себе мачо, зауваживши, що зараз подзвонить до однієї з його жінок, пригрозивши цим Марині. Але дзвінок виявився до бабусі, щоб розповісти про перший у його житті секс. Після сексу хлопець хотів навіть оженитися на Марині, проте досвідчена жінка була проти цього через різницю у віці. До того ж, вона наголосила, що хлопець ще «не нагулявся», тож вона запропонувала залишитися друзями, однак далі стався…
У другій сюжетній лінії молода жінка Віра у новорічну ніч викликала лікарів, сказавши, що вона 1939 року народження, бо думала, що до неї швидше приїдуть. Жінка видумала, що їй болить серце, однак, розкусивши її, лікарі Юрій та Катя хотіли іти геть. Натомість Віра дала Юрію 200 доларів, тож він провів для неї своєрідну сповідь, у якій вияснилося, що вона виглядає у вікно і бачить свого коханця, який чомусь у новорічну ніч з дружиною та дітьми, а не з нею. Як виявилося під час розмови, Марина не вміє готувати, до того ж вона зовсім «не звучить» у ліжку, а це чоловікам зовсім не подобається. Тож, Юрій вчив Віру, як потрібно стогнати, аби це сподобалося чоловікам. Також він зауважив, що є п’ять типів жінок в сексі: які кричать, говорять, мовчать та просять… Катя увесь цей час була на кухні, однак коли настав час прощатися, то між нею та Вірою трапилася сцена лесбійського сексу.
Наступна дія розпочалася з пробудження Віри та Каті. Катя фактично знову мовчить, натомість між Вірою та Юрієм знову зав’язується розмова, в якій він каже, що див не буває, аргументуючи це різними моментами та наголошуючи, що у диво можна вірити, лише будучи дитиною. Лікарі знову попрощалися з Вірою, однак Юрій ще на мить залишився з жінкою на одинці, і коли діло вже доходило до сексу, лікар вирішив розповісти про п’ятий тип жінок у сексі. З його слів, п’ятий тип поєднує у собі всі попередні чотири і від також жінки не піти, однак таку жінку не знайти. Він віддав Вірі гроші та побажав їй усього найкращого. Насамкінець жінка виглянула у вікно та подзвонила до свого коханця, продемонструвавши свої навики у «звучанні» в ліжку.
Зауважимо, що вдячні глядачі скупали акторів в оваціях, дякуючи їм за чудову виставу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тойво Показати IP 11 Листопада 2018 14:34
унила рускоязична туфта з примітивними жартами та пропагандою алкоголізму.
SvitF Показати IP 11 Листопада 2018 17:39
Більшої огиди, ніж ця вистава я не бачила в своєму житті! Режесура = 0, сценарій=0, гра акторів=0, декорації=0, жарти " нижче плінтуса". І це вистава??? Було шкода потрачених грошей і часу. Одне на вищому рівні - це гроші, які заробив на глядачах цей " театр". По моїм підрахункам не менше 200-250 тис.грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus