USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чотирьом волинянкам присвоїли звання «Мати-героїня»

29 Грудня 2021 23:06
Чотирьом мешканкам Володимир-Волинської міської територіальної громади за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їх всебічного розвитку присвоїли почесне звання України «Мати-героїня».

Про це інформують на офіційному сайті міста.

Відповідно до указу президента, 23 грудня надійшли кошти для фінансування одноразової винагороди жінкам, яким присвоєно почесне звання. Кожній жінці, удостоєній почесного звання, виплатили одноразову грошову винагороду в розмірі 22 700 гривень.

Довідка

Почесне звання «Мати-героїня» присвоюється жінкам, які народили та виховали до 8-ми річного віку 5-ох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus