USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Чотири тайми «Волинь» тримала у напрузі гравців «Говерли»

12 Лютого 2014 16:49
Дубль «Волині» сьогодні відіграв свій черговий спаринг під час тренувального збору на Закарпатті. На штучному газоні СГК «Камелот» лучани зустрілися із однолітками з «Говерли». Поєдинок відбувався у чотири тайми по 30 хвилин, інформують у прес-службі команди.Перший, 60-хвилинний, тайм переваги комусь із суперників не приніс – нічия 1:1. Лучани відкрили рахунок на 30 хвилині. Булига прорвався своїм правим флангом крізь захист ужгородців і прострелив в штрафну. Андрій Никитюк першим доторком обробив м’яча, а другим носаком запустив круглого у сітку воріт – 1:0. Відзначимо також дуже небезпечний штрафний у виконанні Карасюка на 10 хвилині із 20 метрів. Кіпер «Говерли» у карколомному стрибку врятував свою команду.

Відігралися господарі на 32 хвилині. Шаповал жорстко пішов у боротьбу і суддя повважав це фол у штрафній. Пенальті у ворота Ярмощука реалізував колишній «волинянин» Віктор Ряшко – 1:1. Загалом у цій тридцяти хвилинці краще виглядали господарі, відчувалося, що «волиняни» фізично «підсіли».

Друга половина гри перевернула характер гри з голови на ноги. Відразу три стовідсоткові нагоди не використала юніорська гвардія, яку випустив на поле Олег Федюков. На 68 хвилині Харченко вивів Форсюка віч-на-віч із воротарем, але Артем не забив. На 79 хвилині ситуація повторилася, але вже після пасу Форсюка не реалізував вихід один в один Дудік. 82 хвилина могла знову стати вдалою для «Волині» U-21– комбінація Мельничук-Дудік-Форсюк завершилася ударом останнього з 10 метрів повз стійку… Одного разу виручив свою команду й Марчук, який відбив сильний удар з 18 метрів…

Така активність обох команд згасла у заключній тридцяти хвилинці матчу. Небезпечних моментів команди більше не створили, у підсумку – нічия 1:1.

Склад «Волині» U-21 у першому таймі: Ярмощук – Малецький (Байбула, 50), Харченко, Малик, Шаповал – Коломієць – Булига, А.Никитюк, Карасюк, Коблюк – Бабій.

Склад «Волині» U-21 у другому таймі: Марчук – Байбула, Харченко (Карасюк, 90), Малик, Мельничук – Кулина - Тетеренко, Стрижеус, Максимук, Дудік - Форсюк.

Склад «Говерли»

1 тайм: Погоріляк – Смокоровський, Реутов, Хорольський, Козак – Хоменко (Русин, 31), Ряшко (Огар, 40), Гей (Вагін 31), Лендєл – Курта, Козел (Тома 31).

2 тайм: Пахомов – М.Ряшко, Ількович, Реутов (Грабчак 43, Чабо 50), Ковчар – Гей (Русин 31), Добровольський, Шведюк, Сегедій (Кобаль 42), Тома – Варваринець.

Голи: А.Никитюк, 30 – Ряшко, 32 (пен.)

Останній спаринг на цьому НТЗ команда Олега Федюкова проведе, повертаючись до Луцька, у п’ятницю 14 лютого під Моршином проти стрийської «Скали». Початок гри о 13.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus