USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Дорогою до Ужгорода «Волинь» зустрілась у спарингу зі «Скалою»

1 Лютого 2014 12:00
Молодіжний склад «Волині» 31 січня відбув на навчально-тренувальний збір до Ужгорода. Дорогою команда Олега Федюкова зупинилася у Моршині, аби зіграти раніше запланований спаринг із друголіговою стрийською «Скалою», повідомили на офіційному сайті команди.

Матч відбувся на стандартному полі із штучним покриттям, за температури у мінус вісім градусів. Погода не завадила командам зіграти в атакуючий футбол, і з численними моментами.

Лучани попри те, що грали вдруге за два дні, володіли перевагою, а «Скала», яка щойно вийшла з відпустки, грала більше на контратаках. «Волинь» U-21 забила швидкий гол. На 19 хвилині Никитюк подав кутовий на ближню стійку. Першим на м’ячі був Бабій, удар головою якого воротар відбив. Але з другої спроби форвард був точним – 1:0.

Найгостріші моменти спарингу це удар Малецького впритул із стійкою під час ще одного кутового та нереалізований Форсюком вихід сам на сам. Відзначимо й впевнену гру Ярмощука у воротах – Олександр не одного разу виручив «Волинь». Не обійшлося в грі і без вилучення – за атаку суперника ззаду на 55 хвилині пішов відпочивати Байбула, утім, команди домовилися про заміну і замість нього на поле вийшов Харченко.

У результаті перемога дубля «Волині» 1:0.

Склад «Волині» U-21: Ярмощук – Малецький (Байбула, 46, Харченко, 55), Малик, Р. Воробей, Мельничук (Шаповал, 65) – Стрижеус (Коломієць, 46), Карасюк - А. Никитюк (Дудік, 65), Максимук (Булига, 46), Коблюк (Зінкевич, 46, Тетеренко, 75) – Бабій (Форсюк, 46).

Гол: Бабій, 19

Наступний спаринг "молодіжка" проведе у неділю 2 лютого. В Ужгороді команді Федюкова протистоятиме дубльужгородської "Говерли". Початок матчу - 11.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus